Hellendoorn aanbieding

Voordelig genieten van een dagje in avonturenpark Hellendoorn.Een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin. Een Hellendoorn aanbieding “meepakken”?
Houd je van snelheid, gezelligheid en een goede dosis adrenaline? Heb je zin om je te vermaken in het Avonturenrad of in de Tornado achtbaan? Willen jouw peuters gezellig komen spelen in Dreumesland of rondjes draaien op de Dombomolen? Dan is een dagje gezelligheid in avonturenpark Hellendoorn wellicht iets voor jou. Geniet van ruim dertig spectaculaire en innovatieve attracties. Ook zijn er prachtige shows te bewonderen in het Gouden Paleis Theater. Avonturenpark Hellendoorn is leuk voor jong en oud en gunstig gelegen tussen Zwolle, Almelo en Deventer. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed en gemakkelijk te bereiken. Het park is geopend van april tot en met oktober. Dagtickets zijn normaal gesproken verkrijgbaar vanaf 22.50 euro. Lees hieronder verder over de Hellendoorn aanbieding.

Bekijk hier de aanbiedingen op tickets >>

Mooie aanbiedingen bij Hellendoorn.

Gelukkig zijn er manieren om goedkoper plezier te kunnen maken in dit fantastische familiepark. Zo mogen kinderen tot een leeftijd van 3 jaar gratis gebruik maken van de attracties. Ook jarigen hebben een geweldige aanbieding. Als verjaardagscadeau mogen ze namelijk voor nul euro het avonturenpark betreden! Mindervaliden krijgen 4 euro korting op de gangbare ticketprijs.

Meer kortingen en buitenkansen

Hellendoorn aanbieding
Bron: https://www.avonturenpark.nl/

Heb je pas na drie uur ‘s middags de tijd om een leuke dag uit te beleven? Zeker op de Zinderende Zomerdagen, wanneer het park tot 21:30 open is, is dit een prima deal. Je krijgt dan namelijk 50% korting op de normale tickets. Hierdoor wordt een dag Hellendoorn opeens veel betaalbaarder. Groepen vanaf 20 personen kunnen aanspraak maken op een speciale groepskorting.

Ze kunnen dan 18.00 euro entree betalen per persoon of gaan voor een toegangskaartje met een inclusief smulmenu voor een luttele 21.00 euro per persoon. Een smulmenu bestaat uit een knapperige frikandel met een krokant bakje friet met saus en een pakje frisdrank of sap. Voor 22.00 euro per persoon mag de groep naar binnen in avonturenpark Hellendoorn en worden zij speciaal welkom geheten met gebak en verse koffie. Kinderen krijgen een lekkere donut en wat fris te drinken.

Bekijk hier de veilingtickets voor Hellendoorn >>

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=2VgWohuaEZM)

Vaker genieten in Hellendoorn?

Je kunt natuurlijk ook overwegen een abonnement te nemen op dit leuke park. Voor 57.50 euro heb je een abonnement, waarmee je zo vaak kunt gaan als je wilt. Voor 72.50 mag je ook gratis parkeren. Wil je liever met je hele familie? Overweeg dan de aanschaf van een familiepas voor 247.50 euro. Ook de grootouders mogen dan gratis mee voor een echt familie uitje!

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares