Halloween in pretparken

Halloween in pretparken

31 oktober is het Halloween, bezoek een pretpark.

Vele attractieparken “toveren” het attractiepark om naar een heus “Halloweenlook”. Verklede medewerkers, versierde attracties, erg spannend allemaal. Voor echte waaghalzen kan het geweldig zijn om naar een pretpark te gaan. Een belangrijk item is Fright Nights in Walibi Holland. Er zijn allerlei figuren op het pretpark die de bezoekers aan het schrikken maken, denk aan clowns, allerlei soorten monsters en hele enge zombies.

Fright Nights in Walibi Holland.

Halloween in Nederland.

In Nederland wordt Halloween steeds populairder en daarom doen ook vele attractieparken hieraan mee. Het zorgt voor meer bezoekers, dit is niet voor niets want het is echt een spektakel en het kan erg eng zijn om op het park rond te lopen, je kan namelijk zomaar aan het schrikken gemaakt worden door een eng monster.

Meer lezen over de pretparken:

Halloween in pretparken
4.9 met 9 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!