Halloween Fright Night

Halloween Fright Night

Voor een leuk tripje buitenshuis is het aan te raden om eens naar Walibi Holland te gaan. Niet alleen omdat pretparken leuker zijn dan bijvoorbeeld speeltuinen. Maar dit is het leukste en bekendste pretpark van Nederland. Het voordeel van dit pretpark is de uniciteit en het feit dat je er waarschijnlijk wel eens van gehoord heb. Het vestigt zich namelijk middenin in Nederland en is een van de meest bezochte pretparken hier. Een van de lijfmotto’s van Walibi Holland is om attracties te hebben die geen enkel ander park in Nederland heeft. Omdat ze dit serieus nemen hebben ze in de loop der tijds zelfs attracties verwijderd omdat deze niet uniek waren. Zo toegewijd zijn ze dus om deze uniekheid aan de man te brengen.

Bekijk hier meer informatie en de aanbiedingen >>

Walibi Holland en Halloween Fright Night.

Halloween Fright Night

Bron: https://www.walibi.nl/frightnights/nl

Walibi Holland is niet alleen leuk wanneer je kinderen hebt. Sterker nog: er wordt weleens de illusie gewekt dat pretparken voor kinderen zijn, maar dat is bij mij Walibi beslist niet het geval. De meeste attracties zijn namelijk zeer eng. Een stuk enger dan het gemiddelde pretpark. Daarom is het ook ideaal om heen te gaan wanneer je geen kinderen hebt. Bijvoorbeeld een vriendenuitje of met je werk of collega’s. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wat je wel zeker weet is dat je een leuke dag tegemoet gaat.

Wat nog leuker is: in oktober is het de hele maand Fright Night in Walibi Holland. Dit in het kader van Halloween. Als je van spookhuizen en horror houdt is dit de beste locatie om heen te gaan. Tijdens Fright Night zijn er allemaal gevaarlijke zones. Op die manier kun je niet zomaar bij alle attracties komen maar moet je daar eerst moeite voor doen. Je moet door moeilijke plekken heen. Op die manier is Walibi Holland een echt avontuur en weet je zeker dat het je niet zal teleurstellen. Voor kaartjes kun je beter snel zijn, want zeker tijdens Fright Night is het zeer druk in Walibi Holland.

Ervaring met Fright Night?

Heb je een ervaring die je wilt delen met anderen? Wat leuk was of juist minder? Laat dit dan hieronder weten.

Halloween Fright Night
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.