Haasje Over Kids indoor

Haasje Over Kids indoor

Indoor speelparadijs Haasje Over leent zich er uitstekend voor om op een regenachtige vrije dag de kinderen een hele leuke speelervaring te geven. Haasje Over is een hele grote binnenspeeltuin, waardoor je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden bent en toch een hele dag lekker kunt spelen, klimmen en klauteren. Ook aan de hele kleintjes is gedacht. Er is namelijk ook een speciale peuterzone, waar peuters naar hartenlust rustig en veilig kunnen spelen. Terwijl de kinderen lekker tekeer gaan in de binnenspeeltuin, kunnen de ouders een terrasje pakken en toezien hoe de kinderen zich vermaken.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Haasje Over Kids te gaan >>

Attracties in Haasje Over Kids.

Haasje over Kids indoor

Bron: https://www.haasjeover.com/

Haasje Over is helemaal opgezet in het thema boerderij. Hierdoor ervaren kinderen zich op een boerderij en leren zij er ook nog wat van. De indoor speeltuin is voorzien van allerlei leuke attracties, zoals een ballenbak, een trampoline, maar liefst 5 glijbanen, een rodelbaan en lekker klimmen in de spinnenwebtoren, waar je tot wel 8 meter hoog, maar zeker veilig in kunt klimmen.

Outdoor battlefield lasergame

Nog niet zo lang geleden is er een nieuwe attractie outdoor bijgekomen, namelijk outdoor lasergamen. De kinderen gaan het slagveld op met een lasergame. Het outdoor lasergamen is leuk om te doen met een groep van maximaal 10 kinderen en is daarom ook als een arrangement te boeken. Ideaal voor een kinderfeestje, waarbij de kinderen naast 1 uur lasergamen, kunnen spelen in de indoor speeltuin, voetballen op het multisportveld en ook nog eens een frietje met een snack krijgen.

Kinderfeestje

Als je een verjaardagsfeestje te vieren hebt, dan is Haasje Over Kids indoor een perfecte plek daarvoor. Zo kun je uit verschillende verjaardagsfeestarrangementen kiezen, waarbij je bij elke arrangement limonade krijgt, onbeperkt toegang tot de indoor speeltuin, waterijsje of chips en een grote zak snoep. Je kunt een wat uitgebreidere arrangement nemen, waarbij de kinderen ook nog een frietje met een snack erbij krijgen, waar de kinderen hun eigen verjaardagscakejes kunnen versieren. Op deze manier vier jij een onvergetelijke verjaardag.

Meer leuke parken.

Plaats hieronder een reactie, opmerking of review.

Haasje Over Kids indoor
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.