Goudkoorts Slagharen

Goudkoorts Slagharen

Goudkoorts Slagharen

Bron: https://www.slagharen.com/nl/nieuws-1/slagharen-opent-eerste-triple-launch-achtbaan-van-nederland-gold-rush/

In het noorden des lands, in het pittoreske plaatje Slagharen, vestigt zich attractiepark Slagharen. Zoals de naam al doet vermoeden is het attractiepark vernoemd naar de plaats waar het attractiepark zich heeft gevestigd. Het attractiepark kent al een lange geschiedenis en is al 55- jaar oud! Dit is een zeer lange tijd en in die tijd is er dan ook veel gebeurd in het attractiepark. Aan het begin waren er natuurlijk nog niet veel attracties, maar in die 55 jaar zijn er zeer veel attracties bijgekomen, en nu is het een van de bekendste attractieparken van Nederland. Mensen gaan vaak naar Slagharen op vakantie, speciaal om te genieten van het attractiepark. Daarnaast is er veel bos in en rondom Slagharen wat betekent dat je er kunt genieten van de prachtige natuur. Dit is natuurlijk altijd leuk, zeker voor ouderen. Zo kan het mooie attractiepark gecombineerd worden met leuke wandelingen of fietstochten door de bossen.

Bekijk hier de attractie >>

De beroemde achtbaan Goudkoorts / Gold Rush in Slagharen.

Gold Rush Slagharen

Bron: https://www.slagharen.com/nl/attractie/102/gold-rush

In 2016 is Slagharen voorzien van een nieuwe beroemde achtbaan met de naam Goudkoorts. Dit is een zeer heftige achtbaan voor de liefhebber. Want om in de achtbaan te durven moet je veel lef hebben. Hij brengt je namelijk van 0 naar 90 kilometer per uur in 3 seconden. Naast deze attracties zijn er nog meer attracties en is Slagharen bijvoorbeeld ook voorzien van een prachtige zweefmolen. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke treintjes en is er genoeg waterpret. In Slagharen kun je kortom echt even ontspannen en dat is soms meer dan nodig.

Ook mensen die niet rijk zijn kunnen genieten van Slagharen, omdat er altijd korting mogelijk is. Wanneer je met meer dan 10 personen komt, krijg je namelijk zeer veel korting. En korting is natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Het voordeel is ook dat je bedrijfsuitjes daar kunt organiseren en alles voor je geregeld wordt. Dit geeft je bedrijf veel werk uit handen, waardoor je optimaal kunt genieten van het park.

Review Gold Rush.

Ben je wel eens in deze attractie geweest? En wil je laten weten wat je ervan vond? Laat dit dan hieronder weten door het formulier in te vullen.

Goudkoorts Slagharen
4.2 met 13 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.