Goudkoorts Slagharen

In het noorden des lands, in het pittoreske plaatje Slagharen, vestigt zich attractiepark Slagharen. Zoals de naam al doet vermoeden is het attractiepark vernoemd naar de plaats waar het attractiepark zich heeft gevestigd. Het attractiepark kent al een lange geschiedenis en is al 55- jaar oud! Dit is een zeer lange tijd en in die tijd is er dan ook veel gebeurd in het attractiepark. Aan het begin waren er natuurlijk nog niet veel attracties, maar in die 55 jaar zijn er zeer veel attracties bijgekomen, en nu is het een van de bekendste attractieparken van Nederland. Mensen gaan vaak naar Slagharen op vakantie, speciaal om te genieten van het attractiepark. Daarnaast is er veel bos in en rondom Slagharen wat betekent dat je er kunt genieten van de prachtige natuur. Dit is natuurlijk altijd leuk, zeker voor ouderen. Zo kan het mooie attractiepark gecombineerd worden met leuke wandelingen of fietstochten door de bossen.

Bekijk hier de attractie >>

De beroemde achtbaan Goudkoorts / Gold Rush in Slagharen.

In 2016 is Slagharen voorzien van een nieuwe beroemde achtbaan met de naam Goudkoorts. Dit is een

Goudkoorts Slagharen
Bron: https://www.slagharen.com/nl/nieuws-1/slagharen-opent-eerste-triple-launch-achtbaan-van-nederland-gold-rush/

zeer heftige achtbaan voor de liefhebber. Want om in de achtbaan te durven moet je veel lef hebben. Hij brengt je namelijk van 0 naar 90 kilometer per uur in 3 seconden. Naast deze attracties zijn er nog meer attracties en is Slagharen bijvoorbeeld ook voorzien van een prachtige zweefmolen. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Zo zijn er

bijvoorbeeld leuke treintjes en is er genoeg waterpret. In Slagharen kun je kortom echt even ontspannen en dat is soms meer dan nodig.

 

Ook mensen die niet rijk zijn kunnen genieten van Slagharen, omdat er altijd korting mogelijk is. Wanneer je met meer dan 10 personen komt,

Gold Rush Slagharen
Bron: https://www.slagharen.com/nl/attractie/102/gold-rush

krijg je namelijk zeer veel korting. En korting is natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Het voordeel is ook dat je bedrijfsuitjes daar kunt organiseren en alles voor je geregeld wordt. Dit geeft je bedrijf veel werk uit handen, waardoor je optimaal kunt genieten van het park.

Review Gold Rush.

Ben je wel eens in deze attractie geweest? En wil je laten weten wat je ervan vond? Laat dit dan hieronder weten door het formulier in te vullen.

Correcties, stuur ons gerust een e-mail.

Wij wensen je veel plezier met dit leuke dagje uit en geniet van deze leuke attractie in Slagharen.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares