Goedkoop naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs; de droom van ieder kind! Het park waar sprookjes uitkomen en waar zelfs volwassenen de tijd van hun leven hebben. Disneyland Parijs bestaat inmiddels uit 3 parken, namelijk Disneyland, DisneyStudios en het bijbehorende Disney Village waar je lekker kunt eten, drinken en shoppen. Ga je naar Disneyland dan wordt het waarschijnlijk geen dagtripje. De meeste mensen verblijven er een weekendje om zo meteen alle parken aan te doen. Goedkoop is het echter niet. Je kunt verblijven in een van de Disneyhotels die op korte afstand van het park liggen, echter kun je er ook voor kiezen om in een van de hotels te verblijven die niet officieel bij Disneyland horen maar wel dichtbij liggen. Vaak scheelt dit al enorm in de kosten. Lees hieronder meer over goedkoop naar Disneyland Parijs.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Lees meer informatie over de:

Goedkoop naar Disneyland Parijs? Hoe?

Goedkoop naar Disneyland Parijs
Bron: http://www.disneylandparis.nl/

Het hele jaar door heeft Disneyland diverse aanbiedingen. Vroegboekvoordeel voor boekingen in de zomer. ‘s Winters kun je profiteren van gratis ontbijt en diner. Eveneens biedt het park arrangementen aan waardoor je tickets en hotel in een keer boekt. Je kan dan gratis bij je hotel parkeren en de bijbehorende pendeldienst brengt je dan gratis naar het park.

Websites zoals Travelbird willen nog wel eens in aanbieding hebben. Vanuit reiswebsites zoals tui.nl wordt je vaak doorgelinkt naar de website van Disneyland zelf. Voordat je gaat boeken is het dus wel handig om even het internet te checken of er ergens een actie is.

Een filmpje:

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=DVDKsqXbtfM)

Trein of auto?

Kies je ervoor om met de trein of met de auto naar Disneyland te gaan? Langs het Disneyland park is een treinstation. Kinderen tot 11 jaar krijgen korting op de treinreis, kinderen tot 3 jaar reizen gratis. Je reist voor €58,- vanaf elk station in Nederland naar Brussel om daar over te stappen op de trein naar Disneyland. Reis je met de Thalys dan stap je over in Parijs, hiervoor begint een enkele reis vanaf €35,-. Grote voordeel is dat je niet hoeft te parkeren, je geen benzine hoeft te betalen en uitgebreid kunt ontspannen onderweg naar het park. Echter ben je met meerdere personen dan kan het goedkoper zijn om per auto te reizen.

Dagtocht of hotel?

Hotels rondom Disneyland zijn duur, maar omdat het park niet langs de deur is wel handig. Kies je voor een dagtocht dan spaar je het geld van de overnachting uit. Vanaf Utrecht is de reisafstand ongeveer 5 uur. Toch overnachten? Boek dan een hotel iets verder weg van het park. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor je verblijf.

Bekijk hier de kortingen op tickets >>

Bon voyage!

Een reactie achterlaten, bijvoorbeeld een review, opmerking of een vraag kan hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares