Giga Konijnenhol

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol in Beerze ligt net als een echt konijnenhol onder de grond en is daardoor lekker warm en droog, ook in de winter en herfst. Daar houden de overeenkomsten met een modderig konijnenhol dan ook wel weer op, want in dit Overijsselse speelpark spelen geen konijntjes, maar kinderen! Klimmen, klauteren en knutselen: het kan allemaal in het Giga Konijnenhol. Ideaal dus voor een kinderfeestje, schoolreisje of dagje uit! Lees snel verder om meer te ontdekken over dit overdekte speelparadijs.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Giga Konijnenhol te gaan >>

Springen en spelen bij Giga Konijnenhol.

Giga Konijnenhol
Bron: https://www.gigakonijnenhol.nl/

Je kind kan naar hartelust klimmen, klauteren, springen en spelen op de bovenste verdieping van het overdekte speelparadijs. Je vindt daar glijbanen en klimwanden, maar ook springkussens en ballenbakken. Voor ieder wat wils dus! Is je kind uitgeput van al dat spelen? In Bultje’s Eetkamer zijn de lekkerste frietjes, snacks en pizza’s te krijgen om weer nieuwe energie te krijgen.

  • Beregoed bowlen
    Naast een overdekt speelparadijs, zijn er in het Giga Konijnenhol ook vier bowlingbanen te vinden. Dit zijn echter niet zomaar de ‘gewone’ banen die je overal ziet, maar bowlingbanen die uitgerust zijn met special laser- en glow-in-the-darkeffecten. Super gaaf dus!
  • Even uitpuffen
    Is je kind niet zo’n wildebras of willen jullie gewoon even uitpuffen na een drukke speeldag? Ook dat kan in het Giga Konijnenhol. Er is namelijk ook een theaterzaal te vinden waar musicals en meeleeftheater opgevoerd worden. Het enige wat daar hoeft te gebeuren is lekker meezingen en klappen! Verder is er ook een knutselhoek, waar uitgebreid gekleurd, geknipt en geplakt kan worden.
  • Waanzinnig veel waterpret
    Vlakbij het Giga Konijnenhol ligt ook een groot zwembad met spetterende glijbanen, sproeiers en een waterspeeltuin. Het zwemparadijs heeft binnen- en buitenbaden, waardoor er het hele jaar gezwommen kan worden. Voor het speelparadijs en zwembad zijn combinatietickets verkrijgbaar.

Meer weten?
Wil je meer weten over het Giga Konijnhol? Kijk dan ook eens op hun website!

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *