Giga Konijnenhol korting

Met korting op stap wordt steeds populairder! Lees hier meer over met korting naar Giga Konijnenhol.
Met korting een dagje op stap met de kleintjes wordt in Nederland steeds populairder. De verklaring hiervoor is eenvoudig: de afgelopen jaren is er – mede door de economische groei – een behoorlijke prijsexplosie geweest rond de entreeprijzen van kinderspeeltuinen, attractieparken en dierentuinen. Hierdoor is een dagje weg met het gezin voor veel mensen toch wel duur geworden. Want naast de hoge entree betaal je vaak ook algauw 5 tot 10 euro voor het parkeren van de auto. En natuurlijk wil je jouw kinderen ook iets lekkers geven in het park en zelf ook een kopje koffie, thee en/of gebak bestellen. Voordat je het in de gaten hebt, loopt de rekening dan op tot soms zelfs boven de 100 euro. En dat is iets wat pijn doet in de portemonnee. Zorg er daarom voor dat je ook kortingskaartjes scoort voor leuke kinderparken. En bespaar op die manier veel geld!

Bekijk hier de overnachtingen om naar Giga Konijnenhol te gaan >>

Giga Konijnenhol korting

Bron: https://www.gigakonijnenhol.nl/

Een aanrader om met jouw kinderen een keer te bezoeken, is het superleuke en onderhoudende Giga Konijnenhol in Beerze, een buurtschap in de gemeente Ommen in het oosten van Nederland.

Wat is er te doen bij het Giga Konijnenhol?

Het Giga Konijnenhol is een indoor speelparadijs voor kinderen, waarvan er in Nederland qua fun en klasse maar weinig binnenspeeltuinen te vinden zijn die de vergelijking met dit speelpark kunnen doorstaan. In het Giga Konijnenhol kunnen jouw kinderen naar hartenlust klauteren, klimmen, glijden en springen, of in de ballenbak spelen. In de speeltuin zijn autootjes, sleetjes en glijbanen aanwezig om jouw kids urenlang te vermaken. Naar de hoge klimnetten kunnen de kleintjes spelen met lekker grote ballen en is er om 15.00u altijd een gaaf theater!

Bestel jouw kortingskaartjes voor het Giga Konijnenhol nu online

Kom ook naar het Giga Konijnenhol in Beerze om jouw kinderen een onvergetelijke dag uit te bezorgen! Koop jouw kortingskaartjes eventueel via het internet. Jouw kinderen zullen je er dankbaar voor zijn, dat weten wij wel zeker!

Giga Konijnenhol korting
4.4 met 11 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *