Fright Night

  • 24 augustus 2018
  • By PretparkenNederland
  • Walibi
  • 1

Fright Night

Iedereen weet dat Nederland veel pretparken kent. Vrijwel alle provincies in Nederland hebben wel een of ander pretpark waar wat te beleven is. Het ene pretpark is uitgebreider dan het andere. Bij sommige pretparken kun je overnachten omdat deze zo groot zijn. Bij andere pretparken is dit niet noodzakelijk omdat het zo rustig is. Maar wat veel van deze pretparken niet hebben is de vele bijzondere attracties die Walibi Holland wel heeft. Walibi Holland is geopend in 1971 en heeft inmiddels al vele verschillende namen gehad. Het is een zeer groot park dat jaarlijks bijna een miljoen bezoekers trekt! En als er jaarlijks zoveel mensen heengaan moet het ook wel leuk zijn! Daarom is het een aanrader om eens heen te gaan! Leuk voor de kids, maar ook voor oudere mensen. Zelfs voor bejaarden is het leuk omdat er zo gigantisch veel attracties zijn aldaar.

Fright Night

Bron: https://www.walibi.nl/frightnights/nl

Zo heb je er bijvoorbeeld de beruchte stalen achtbaan de Goliath. Deze achtbaan kan een topsnelheid halen van maar liefst 106 km per uur. Voor achtbanen in Nederland is dit zeer uniek. Bedenk je eens hoe hard je dan gaat. De adrenaline zal letterlijk door je lichaam gieren. Een voordeel van de Goliath is dat in lijsten voorkomt van topachtbanen. En dan praten we niet over Nederland, nee dan praten we over topachtbanen over de hele wereld. Elke jaar neemt deze een bepaalde positie in de lijst. Daarnaast zijn er overigens nog veel meer achtbanen en leuke attracties.

Walibi Holland & Fright Night.

Het andere mooie aan Walibi Holland is dat ze jaarlijks in oktober een Fright Night hebben ter ere van Halloween. Het hele pretpark gaat die maand op zijn kop en het is een ware sensatie waar je echt eens geweest moet zijn. Tijdens Walibi Holland zijn er verschillende angstzones waar je langs moet om in bepaalde attracties te moeten. Daarnaast zijn er speciale spookhuizen die zeer eng zijn. Alles in het teken van een mooi Halloween. Voor mensen die van horror houden zeker een aanrader.

Fright Night
4.5 met 13 stemmen

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
PretparkenNederland Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of

Overnachten in Sprookjesboom

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.