Fright Night Walibi 2018

Fright Night Walibi 2018

Als je pretpark zegt, dan zeg je Walibi Holland. Dit is een van de meest bekendste van Nederland. Enerzijds komt dit omdat het zich in Flevoland vestigt en dit ongeveer middenin Nederland is. Het voordeel daarvan is dat het voor iedereen bereikbaar is. Of je nou uit het zuiden van het land komt of uit het noorden. Binnen een paar uurtjes ben je er zo. Een andere reden dat Walibi Holland zo fantastisch is, is vanwege de zeer bekende grote achtbanen die zich daar vestigen en die iedereen de stuipen op het lijf jagen. Want een voordeel van Walibi is dat het niet alleen voor kinderen in. Sterker nog: de meeste attracties zijn veel te eng voor kinderen. Walibi is echt een pretpark waar je heen kunt gaan samen met volwassenen. En die volwassenen hoeven zich niet te vervelen op deze fantastische plek met fantastische achtbanen en nog veel meer. Lees hieronder meer over Fright Night 2018 in Walibi.

Bekijk hier meer informatie en de aanbiedingen >>

Fright Night Walibi 2018

Bron: https://www.walibi.nl/frightnights/nl

8 grote en bekende achtbanen in Walibi.

Walibi Holland kent maar liefst 8 zeer grote en bekende achtbanen. Dit is uniek voor een attractiepark. Zeker voor een attractiepark in een klein land als Nederland, waar de pretparken doorgaans kleiner zijn omdat we in een klein land wonen. Maar voor mensen die niet van achtbanen houden is er niks aan de hand. Er zijn namelijk ook genoeg andere attracties. Ben je bijvoorbeeld een echte waterrat? Dan zijn er 3 waterattracties waarbij je lekker kunt spetteren in het water! Walibi Holland staat ook bekend om zijn uniekheid. Zo hebben ze attracties die nergens anders in Nederland hebben. Dit is ook een van de succesformules van Walibi Holland.

Fright Night in Walibi.

Buiten het leuke park organiseert Walibi Holland ook vaak verschillende soorten evenementen. Een van de bekendste evenementen is Fright Night Walibi. Dit is een unieke dag in het pretpark. Het hele park wordt dan namelijk omgegooid in het kader van Halloween. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, want elk jaar is er weer iets anders te beleven. Leuk voor jong en oud en lekker spannend!

Vragen/opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden over Fright Night 2018 in Walibi.

Fright Night Walibi 2018
4.6 met 12 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.