Pretparken Friesland

Fryslân Boppe! Oftewel Friesland Rules, want Friesland heeft erg veel leuke dingen om te doen voor een dagje uit met de familie. Veel van deze uitjes betreffen de ontelbare superleuke speeltuinen die Friesland kent. Echter Friesland heeft ook twee attractieparken namelijk het Sybrandy’s Speelpark en het Attractiepark Duinen Zathe. Bekijk in dit artikel informatie over de verschillende pretparken en attractieparken in Flevoland.

Bekijk hier alle tickets >>

Attractieparken / pretparken in Friesland.

Attractiepark Duinen Zathe

Pretpark Friesland
Bron: https://duinenzathe.nl/

Attractiepark Duinen Zathe ligt in Appelscha en is een familiepark waar de nadruk ligt op de wat jongere kinderen die zich kostelijk vermaken kunnen met bijvoorbeeld de botsauto’s. Vind je dat te saai dan ga je in de botsbootjes! Neem je wel een handdoek mee? Wil je het nog spannender maken dan rijd je mee met Spur the Big Apple, waar een rups je razendsnel rondrijd. Het is een rollercoaster voor iedereen, waar zelfs de kleintjes vanaf 1m in mee mogen.

Wil je nog sneller dan pak je The London City Coaster. Een superspannende achtbaan, je gaat nog net niet over de kop, maar knap als je niet duizelig naar buiten komt. Voor de echte adrenalinejunkies kun je in de Super Nova. Je draait rond, gaat ondersteboven, binnenstebuiten en je komt er schor van het gillen weer uit.

Sybrandy’s Speelpark in Friesland.

Sybrandy's speelpark
Bron: http://www.sybrandys.nl/

Sybrandy’s Speelpark in Oudemirdum is goed te bereiken voor iedereen ook met openbaar vervoer. Het heeft 40 attracties die speciaal gericht zijn op kinderen van 3 tot 13 jaar. Dat wil niet zeggen dat het niet spannend is! Durf jij in het sppppookhuis dat je kippenvel bezorgt? De Luna Loop gaat over de kop, in de Wave Rider bepaal je zelf hoe hard je over het water draait, de Nautic Jet lanceert je met boot en al, de Komeet gaat loeihard en de Sky Dive duik je vanaf 6 meter omlaag! Overwin jezelf en duik in dit avontuur.

Pretparken op de kaart.

Reactie achterlaten, bijvoorbeeld een vraag, opmerking of een review kan hieronder.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *