Familiepretpark Mini Mundi

Familiepretpark Mini Mundi

Pretparken zijn geweldig voor kinderen. Het is een geweldige ervaring die ze kunnen delen met hun vrienden en navertellen op school. Ze raken er werkelijk waar niet over uitgepraat. Daarom is het een verstandige keuze om eens naar een pretpark met je kinderen te gaan. Er zijn veel pretparken in Nederland. Een van deze pretparken is Familiepretpark Mini Mundi. Dit pretpark is gelegen in Middelburg. De provincie Zeeland is een van de populairste vakantieplekken in Nederland en dus kun je een bezoekje aan dit Familiepretpark ideaal combineren met je vakantie.

Een voordeel van Mini Mundi is dat het zelfs leuk is voor de allerkleinsten onder ons. Dit is uniek voor een pretpark, want meestal zijn er

Familiepretpark Mini Mundi

Bron: http://www.minimundi.nl/

allemaal richtlijnen en is er een minimumleeftijd voor kinderen. Bij Mini Mundi is dit niet het geval. Zelfs vanaf de leeftijd 0 is e namelijk al veel te beleven. Zo is er een speciale babyzone, een ballenbak, springkussens en nog veel meer voor de allerkleinsten. Maar niet getreurd voor de oudere kinderen. Ook voor hen is er veel te beleven in dit park. Zo zijn er achtbanen, draaimolens, schommelschepen en nog veel meer.

Indoorspeeltuin in Mini Mundi.

Is het slecht weer? Geen paniek. Mini Mundi is namelijk ook voorzien van een indoorspeeltuin. Hier zijn allerlei speelattributen aanwezig. Zo heb je er de stormbaan, klimtorens en nog veel meer. Er zijn bij Mini Mundi verschillende arrangementen mogelijk. Zo is het mogelijk om een schoolreis naar Mini Mundi te beleven en ook om er kinderfeestjes te vieren. Wanneer je met een grote groep komt is er altijd korting mogelijk. Daarnaast worden er verschillende dingen georganiseerd voor de grote groepen. Zelfs voor ouderen is er veel te beleven. Dus je opa en oma uit het bejaardentehuis meenemen is ook mogelijk. Er worden speciaal dingen voor ouderen geregeld. Ook is er voor de ouderen korting mogelijk. Er is de mogelijkheid om te reserveren. Zo weet je wanneer het druk is en wanneer niet. Er zijn kortom veel redenen om Mini Mundi te bezoeken.

Familiepretpark Mini Mundi
4.5 met 15 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!