Familiepretpark De Waarbeek

In het weekend of tijdens de vakantie is het leuk om tijd met je kinderen door te brengen. Je wilt je kinderen veel laten beleven zodat ze een leuke jeugd hebben gehad en ze hier met liefde op kunnen terugkijken. Een goede manier om ze een leuke ervaring te geven is door naar een pretpark met de kinderen te gaan. Er zijn uiteraard veel verschillende pretparken waar je heen kunt gaan, maar het Familliepretpark De Waarbeek is een waar feest en zal je niet teleurstellen. Dit omdat daar zoveel te doen is en dat je werkelijk waar je ogen uitkijkt.

Bekijk hier alle informatie en kortingen >>

Attracties en meer in Familiepretpark De Waarbeek.

Er zijn namelijk tal van attracties waarmee je je de hele dag kan vermaken. Zo heb je botsauto’s voor kleine kinderen. Deze gaan iets trager dan echte grote botsauto’s waardoor ze veilig te gebruiken zijn voor de allerkleinsten. In de meeste pretparken is dit niet mogelijk voor de allerkleinsten, dus met een jong kind is dit een unieke kans. Voor de waterratten onder ons is er ook veel te beleven. Zo zijn er waterfietsen beschikbaar en kun je ook in een echte kajak varen. Voor volwassenen en kinderen die wat meer sensatie zoeken is er de rodelbaan. Daarnaast zijn

Familiepretpark De Waarbeek
(Bron: Waarbeek.nl)

er nog treinen, zweefmolens en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in Familliepretpark De Waarbeek.

Een voordeel van De Waarbeek is dat het helemaal niet duur is. Sterker nog: het is het goedkoopste pretpark van Overijssel! En als je een schoolreis of feestje geeft krijg je nog eens extra korting ook. Een voordeel is dat werkelijk waar alles voor je wordt geregeld. Van eten, drinken en activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je als ouder weinig meer hoeft te doen. Dit is kortom geen slechte keuze om de kinderen een fantastische ervaring te geven. Er zijn zelfs minisdisco’s aanwezig op vrijdag en er zijn ook andere evenementen. Daarom is De Waarbeek een goede locatie om eens te bezoeken.

Review achterlaten, een vraag of een opmerking? Dat kan hieronder.

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *