Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek

In het weekend of tijdens de vakantie is het leuk om tijd met je kinderen door te brengen. Je wilt je kinderen veel laten beleven zodat ze een leuke jeugd hebben gehad en ze hier met liefde op kunnen terugkijken. Een goede manier om ze een leuke ervaring te geven is door naar een pretpark met de kinderen te gaan. Er zijn uiteraard veel verschillende pretparken waar je heen kunt gaan, maar het Familliepretpark De Waarbeek is een waar feest en zal je niet teleurstellen. Dit mdat daar zoveel te doen is en dat je werkelijk waar je ogen uitkijkt.

Bekijk hier alle informatie en kortingen =>

Attracties en meer.

Familiepretpark De Waarbeek

Bron: https://www.waarbeek.nl/

Er zijn namelijk tal van attracties waarmee je je de hele dag kan vermaken. Zo heb je botsauto’s voor kleine kinderen. Deze gaan iets trager dan echte grote botsauto’s waardoor ze veilig te gebruiken zijn voor de allerkleinsten. In de meeste pretparken is dit niet mogelijk voor de allerkleinsten, dus met een jong kind is dit een unieke kans. Voor de waterratten onder ons is er ook veel te beleven. Zo zijn er waterfietsen beschikbaar en kun je ook in een echte kajak varen. Voor volwassenen en kinderen die wat meer sensatie zoeken is er de rodelbaan. Daarnaast zijn er nog treinen, zweefmolens en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in Familliepretpark De Waarbeek.

Een voordeel van De Waarbeek is dat het helemaal niet duur is. Sterker nog: het is het goedkoopste pretpark van Overijssel! En als je een schoolreis of feestje geeft krijg je nog eens extra korting ook. Een voordeel is dat werkelijk waar alles voor je wordt geregeld. Van eten, drinken en activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je als ouder weinig meer hoeft te doen. Dit is kortom geen slechte keuze om de kinderen een fantastische ervaring te geven. Er zijn zelfs minisdisco’s aanwezig op vrijdag en er zijn ook andere evenementen. Daarom is De Waarbeek een goede locatie om eens te bezoeken.

Review achterlaten, een vraag of een opmerking? Dat kan hieronder.

Familiepretpark De Waarbeek
4.6 met 14 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.