Familiepretpark De Waarbeek openingstijden

Ooit in de jaren 20 van de vorige eeuw begonnen als theehuis met een Engelse tuin met twee vijvers is gezellig kleinschalig familiepretpark in Hengelo al reeds 93 jaar oud. Alleen nu is het veel meer dan enkel een theehuis. Er huist nu een prachtig park met allerlei leuke attracties, waarmee je met het hele gezin een leuk dagje uit hebt. Vooral als je eens een weekendje weg wilt naar het Twentse land, dan is de Waarbeek een leuk dagje uit voor jong en oud. De Waarbeek heeft allerlei leuke attracties van wild tot rustig, zodat er altijd wel een attracties is waar iemand in durft. Lees in dit artikel meer over de openingstijden van Familiepretpark De Waarbeek.

Bekijk hier meer info en de ticketveiling >>

Attracties en openingstijden van Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek openingstijden
Bron: https://www.waarbeek.nl/openingstijden/

De attracties zijn heel veelzijdig. Wil je lekker racen dan stap je in de botsauto’s. Er zijn oldtimer botsauto’s, maar ook mini cars voor de allerkleinsten. De venture river is een rivier, waar je in een boomstam stapt met een peddel en je door wilde wateren moet peddelen. Houd je juist van draaimolens dan kun je op de Waarbeek veel plezier beleven in pompoenen, de zweefmolen de eendenmolen of de hully gully. Maar je kunt ook rondjes draaien in de hoogte in het reuzenrad, net zoals de sky flyer. Wil je gewoon een rustig rondje door het park maken, dan stap je op de spoortrein, waarna je alle attracties in het park kunt bekijken. En natuurlijk is er nog een leuke rodelbaan en de zweefmolen laat je het park van grote hoogte zien. Wil je gewoon rustig kunnen spelen dan kun je overdekt spelen met de megagrote legoblokken.

De openingstijden van het pretpark

Van april tot en met oktober is Familiepretpark de Waarbeek geopend. In het hoogseizoen zijn de openingstijden van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er zijn soms weekenden of weken dat het park niet geopend is. Kijk dus voordat je een bezoek plant op de website van de Waarbeek om de openingstijden voor die dag te bekijken. Je weet dan zeker dat het park geopend is en je komt dan niet voor een dichte deur te staan.

Bekijk hier de actuele tijden: https://www.waarbeek.nl/openingstijden/

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *