Familiepretpark De Waarbeek korting

Familiepretpark De Waarbeek korting

Ga voordelig op stap in Twente
Wie voordelig een dagje op stap wil met zijn kinderen, doet er tegenwoordig verstandig aan om goed online rond te kijken alvorens entreebewijzen te kopen. De normale entreeprijzen van pretparken, speeloorden en dierentuinen zijn vandaag de dag voor mensen met een regulier inkomen nauwelijks meer betaalbaar. Vooral als je met een groepje personen gaat, kan een dagje uit behoorlijk kostbaar uitpakken. Daarom is het slim om via goede sites voordeelkaartjes te kopen. Zo bespaar je veel geld op de toch al dure entreekosten van tegenwoordig. Lees hieronder meer over de Familiepretpark De Waarbeek korting.

Bekijk hier de kortingen =>

Familiepretpark De Waarbeek: de dag van je leven!

Familiepretpark De Waarbeek korting

Bron: https://www.waarbeek.nl/waarbeek-korting/

In de leuke en afwisselende attracties van het Familiepretpark De Waarbeek kunnen kinderen de dag van leven beleven! Zo kunnen kinderen die van wilde avonturen en actie houden zich uitleven in de Mini Cars of Autoscooters – lees: de botsautootjes – of een spannende boottocht maken in de uitdagende en verrassende Venture River. Ook de Rodelbaan is een leuk en spannend avontuur voor kinderen die van actie houden! De allerkleinsten kunnen zich op hun beurt vermaken in de Twister, Draaimolen of in een van de speeltuinen in het park. Ook kunnen ze heerlijk spelen met de leuke megablokken en daar voor zichzelf een huis of hut bouwen. Naast deze attracties is er in De Waarbeek nog veel meer te doen. Denk bijvoorbeeld aan glijbanen, zweefmolens, rijden met een treintje of lekker swingen in de relaxte Swing Mill. Aan het eind van dit toffe dagje kan afgesloten worden met een heerlijke pannenkoek in het Pannenkoekenhoes of met een andere lekkernij!

Bestel nu kaartjes met korting voor De Waarbeek

Wacht niet langer en bestel nu alvast online jouw goedkope tickets om De Waarbeek in Hengelo te bezoeken. Bespaar op die manier veel geld én bezorg jouw kinderen of kleinkinderen een geweldig dagje uit in het mooie Twentse land.

Meer leuke uitjes.

Bekijk hier alle informatie en kortingen =>

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Familiepretpark De Waarbeek korting
4.8 met 8 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.