Familiepretpark De Waarbeek drukte

Familiepretpark De Waarbeek drukte

In Hengelo bevinden zich veel leuke plekken waar je wat kunt beleven. Een daarvan is familiepretpark De Waarbeek. Een zeer groot familiepretpark van meer dan 2,5 hectare. Het is ideaal voor alle leeftijden, maar kinderen tussen 2 en 12 zullen er het meeste plezier beleven. Veel van de attracties zijn namelijk specifiek afgesteld op die leeftijd. Een groot hoogtepunt van het pretpark is de fameuze rodelbaan. Deze is niet alleen leuk voor kinderen, maar voor iedereen die van plezier en een leuke ervaring houdt. Deze attractie is vooral bekend omdat hij zo oud is. Hij werd namelijk al gebouwd in 1930! Nergens in Nederland vind je achtbanen die zo oud zijn en nog actief!

Bekijk hier meer informatie en kortingen =>

Andere soorten attracties

Familiepretpark De Waarbeek drukte

Bron: https://www.waarbeek.nl/

Natuurlijk zijn er ook nog veel meer andere attracties te vinden. Denk daarbij aan pompoenen. En nee, niet om op te eten! Maar er zijn pompoengevormde bakken waar je in kunt zitten en die op allerlei frivole manier ronddraaien. Daarnaast zijn er eendenmolens, zweefbanen, een reuzenrad en nog veel meer. Voor de allerkleinste kinderen zijn er ook heel veel blokken. Er is een speciale speelplek waar kinderen met blokken kunnen spelen, dit is ideaal. Ook zijn er autoscooters waarin een kind zelf kan rijden met een autootje. Dit is tamelijk uniek te noemen.

Verschillende arrangementen

Mensen die met een grote groep komen hebben altijd een voordeel. Ze kunnen namelijk genieten van korting en andere verschillende arrangementen. Dit is echter wel slechts vanaf 18 personen. En wanneer je met meer dan 18 personen bent zijn er verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van het pakket zijn er allemaal verschillende lekkernijen die je kunt krijgen. Denk daarbij aan appeltaarten of muffins. Bij een uitgebreider menu kunt u denken aan patat en zelfs een dikke snack daarbij. Ook is het park voorzien van een leuk pannenkoekenrestaurant. Wat wil een mens nog meer dan dat? Je maakt er kinderen ontzettend blij mee.

Een review of een vraag stellen kan hieronder.

Familiepretpark De Waarbeek drukte
4.6 met 12 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Vond jij het druk toen je hier was? En wanneer was dit?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.