Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord

Lekker kunnen spelen in een prachtige omgeving? Dat klinkt als muziek in de oren toch? En dat is het ook! In het noorden van ons land is er een plek waar deze twee factoren heel mooi samenkomen, namelijk bij Familiepark Nienoord, in het Groningse plaatsje Leek. Familiepark Nienoord is gevestigd op het Landgoed Nienoord. Familiepark Nienoord is buiten gevestigd en daardoor is het familiepark een ideale optie om in de zomer lekker te bezoeken. Regent het toch? Geen paniek! Er is namelijk ook een overdekte speelhal aanwezig in het familiepark, waardoor je alsnog lekker kunt spelen! En als je even klaar bent met spelen, dan kun je altijd nog naar een van de grootste modelspoorbanen van Nederland, want ook dit hoort bij Familiepark Nienoord!

Bekijk hier de overnachtingen om naar Familiepark Nienoord te gaan >>

Familiepark Nienoord in Leek.

Familiepark Nienoord
Bron: http://www.landgoednienoord.nl/treinen/miniatuurwereld/

In Familiepark Nienoord kunnen kinderen volledig zichzelf zijn door lekker te kunnen rennen, spelen en de ogen uit te kijken naar alle speeltoestellen, attracties en de modelspoorbanen! Bezoekers aan dit leuke familiepark kunnen niet alleen genieten van alles wat er te zien is, er kan natuurlijk ook wat gegeten worden. Familiepark Nienoord beschikt over twee horecagelegenheden, namelijk Restaurant de Albertushoeve en Nieno´s Smulpaleis! Bij Restaurant de Albertushoeve kan je terecht voor heerlijke broodjes, snacks en menu´s. Voor de kleintjes heeft Restaurant de Albertushoeve een lekker kindermenu klaar staan. Daar zullen de kinderen zeker van smullen! Nog een pluspunt: bij Restaurant de Albertushoeve kan je ook terecht met groepen, waar je kan genieten van een barbecue of een diner met de hele groep! Hierdoor is Familiepark Nienoord er voor iedereen, zowel jong als oud!

Nieno´s Smulpaleis is te vinden bij de speelhal in Familiepark Nienoord. Terwijl de kleintjes heerlijk aan het dollen zijn, kunnen de ouders bij Nieno´s Smulpaleis even tot rust komen met een lekker bakje koffie of een andere lekkere versnapering.

Familiepark Nienoord op de kaart:

Meer parken.

Een vraag of heb je een opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *