Escher museum korting

Escher museum korting

Zin om een kijkje te nemen bij de platen van Escher? Dat is niet alleen genieten van kunst, maar ook lachen om grapjes en eigenaardigheden. Bij alle werken van hem is er wel iets aan de hand. Of het perspectief klopt niet of de tekeningen veranderen plotseling terwijl je ernaar kijkt. Een leuk extraatje van het bezoeken van deze tentoonstellingen is dat je direct een kijkje kunt nemen in het oude paleis van koningin Emma. Je gaat graag met korting naar het Escher museum? Dat moet lukken. Kijk maar eens tussen onderstaande opties.

Bekijk het hier >>

Kortingen op tickets voor het Escher museum.

 • Escher museum korting

  Bron: https://tickets.escherinhetpaleis.nl/nl/

  Kijk of je toevallig de beschikking hebt over een kortingspas. De museumkaart kan niet gebruikt worden bij het Escher museum, maar bijvoorbeeld wel de Ooievaarspas, de Holland Pass, de Rotterdampas en de CJP pas.

 • Neem een combinatieticket en profiteer van een leuke korting. Bovendien bezoek je dan twee leuke locaties op een dag. Dat is wel een voorwaarde, dat je de ticket op dezelfde dag gebruikt. Escher is te combineren met onder meer Panorama Mesdag en Madurodam.
 • Koop de ticket met korting via DagjeWeg.NL.
 • Kijk even op de website van de ANWB of je hier een toegangskaart met korting kunt bestellen. Vaak lukt dit wel, maar niet het hele jaar door. Is het mogelijk, dan loopt de korting vaak aardig op.
 • Meld je aan voor Uitmetkorting.nl en bestel op deze manier de entreekaartjes voor Escher met korting.
 • Doe mee met dagjeuitquiz en beantwoord een eenvoudige vraag. Je maakt op deze manier snel en eenvoudig kans om een gratis toegangskaartje voor het museum te winnen.
 • Bestel je kaartjes met korting via Tiqets.nl.
 • Kijk even op Marktplaats of daar soms kaartjes voor museum Escher worden aangeboden. Je betaalt dan ongetwijfeld een lagere prijs dan wanneer je de tickets koopt bij de kassa van het museum. Loop je direct ook een eventuele wachtrij mis.

Een andere korting gevonden? Laat dit dan hieronder weten door het formulier in te vullen.

Escher museum korting
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.