Entree Toverland

Hoe heerlijk kan een dagje weg zijn? Toverland is het ideale pretpark als het weer een beetje onvoorspelbaar is. De basis voor het park werd jaren geleden gelegd in een grote hal, waar diverse attracties werden geplaatst zoals een achtbaan, waterbaan, zweefmolen en andere attracties voor een heerlijk dagje weg. Met de jaren werd het park steeds verder uitgebreid en bevinden zich er inmiddels buiten ook een stevig aantal attracties. Een van de bekendste attracties is wel de Boosterbike, waar je in motorrijhouding over de baan wordt gevoerd. Diverse klimtoestellen bevinden zich buiten, evenals de bobsleebaan. Lees hieronder verder over de entree bij Toverland, de prijzen en meer.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Het park is verdeeld in diverse themagebieden. Binnen bevindt zich “Het land van Toos”. Toos is eveneens de mascotte die de hele dag door Toverland wandelt. Buiten bevinden zich de themagebieden Ithaka, Magische Vallei, Port Laguna en Avalon. De laatste twee werden

Entree Toverland
Bron: https://www.toverland.com/

op 7 juli 2018 geopend. Themagebied Wunderwald bevindt zich deels binnen en deels buiten.

Entree & kosten van pretpark Toverland.

Een dagje pretpark kan voor een gezin vrij prijzig uitvallen. Kaarten voor Toverland zijn te koop aan de kassa, maar ook via de website. Indien je groter bent dan 1,20 meter betaal je online €29,50 per ticket, tegen €32,- aan de dagkassa. Ben je tussen de 90 en 120 cm groot, dan is je ticketprijs via de website €22,-. Koop jij je tickets aan de dagkassa dan bedraagt de entreeprijs voor jou €22,50. 55+-ers betalen €27,50 per ticket online, maar ook aan de dagkassa. Een parkeerkaart kost je €10,-.

Bezoek jij Toverland op je verjaardag? Indien je je legitimatiebewijs kunt tonen mag je het park gratis bezoeken. Wil jij Toverland voor een goedkopere prijs bezoeken? Via de website van de ANWB kun je tickets kopen met een behoorlijke korting die kan oplopen tot €12,50 per tickets. De tickets zijn te bestellen tot en met 23 september 2018.

Een andere mogelijkheid is om de tickets te bestellen via Rabovoordeel. Hier betaal je €28,50 voor een ticket indien je 120 cm of groter bent.

Correcties? Stuur ons een e-mail.

Meer pretparken op de kaart.

Bekijk de actuele prijzen op de website van Toverland (https://www.toverland.com/)

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *