Efteling zakelijk

Je zou het misschien niet snel verwachten, maar de Efteling is ook een heel geschikte locatie om een zakelijke bijeenkomst of ander evenement in een informele, unieke omgeving te organiseren. Er zijn talloze mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, congressen of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of –uitje in het park. Reken maar dat jouw collega’s, werknemers of relaties deze bijeenkomst niet snel zullen vergeten!

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over de:

Zakelijk & de Efteling.

Efteling zakelijk

Bron: Efteling.com

Met maar liefst 27 locaties voor meetings en events, zit er altijd wel een ruimte tussen die geschikt is voor jouw bijeenkomst. Wat dacht je van een vergaderzaal in het Efteling Hotel of één van de magische attracties? In de pauze maak je natuurlijk een ritje. Een congres in het Fata Morgana Paleis of het Efteling Theater is ook onvergetelijk. Of je nou een vergadering met vijf personen of een kick-off meeting voor honderden mensen organiseert, er is altijd een locatie en arrangement dat bij jouw evenement past. En anders wordt het wel op maat gemaakt! Op de website van de Efteling vind je alle informatie wat de arrangementen en mogelijkheden betreft.

Personeelsfeesten, teambuilding en meer bij de Efteling.

Ook voor meer informele bijeenkomsten, zoals een personeelsfeest of teambuilding of teamuitje, kun je bij de Efteling terecht. Wie het echt groots aan wil pakken kan het park zelfs geheel of gedeeltelijk afhuren! Er zijn diverse zalen waar gedanst kan worden, maar natuurlijk mag een bezoekje aan het attractiepark zelf ook niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld uit leuke opdrachten waarbij samengewerkt moet worden voor de teambuilding, maak een wandeling door het Sprookjesbos of een ritje in de spannendste achtbanen. Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag inclusief lunch, diner en allerlei activiteiten, maar natuurlijk ook voor enkel een parkbezoek. De keuze is aan jou, onvergetelijk wordt het sowieso!

Lees meer over Meetings & Events bij de Efteling: https://www.efteling.com/nl/meetings-en-events.

Reactie achterlaten? Een vraag, opmerking of een review plaatsen kan hieronder.

Efteling zakelijk
4.9 met 35 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Van plan om te vergaderen in de Efteling?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.