Efteling winkel

Als blijvende herinnering aan een fantastisch dagje Efteling koop je natuurlijk een leuk souvenir. Met souvenirwinkels over het hele park met ieder een eigen assortiment moet het niet moeilijk zijn om een hebbedingetje naar jouw smaak te vinden. Lees verder over de Efteling winkel. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van bijvoorbeeld een leuke Souvenir.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier meer over de:

Tip: maak gratis gebruik van de Souvenir Express (Bron: Efteling.com)

De Efteling winkel(s).

Het begint al bij de ingang, waar je de grootste souvenirwinkel van het park vindt: Efteldingen. Vooral rond openings- en sluitingstijd kiezen veel bezoekers hier een leuk souvenir uit het brede, algemene assortiment. Andere populaire souvenirwinkels vind je bij de grote attracties

Efteling winkel
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/souvenirs

Droomvlucht, Pandadroom, Fata Morgana en Symbolica. Hier zijn actiefoto’s te koop die tijdens de rit van je zijn gemaakt en souvenirs in het thema van de desbetreffende attractie. Rond andere populaire attracties, zoals Baron 1898, De Vliegende Hollander en Raveleijn kun je souvenirs kopen vanaf een rondrijdende kar.

In het Marerijk zijn nog twee losstaande winkels te vinden: In den Ouden Marskramer en Loetiek, die zich voornamelijk richten op het Sprookjesbos en diens ontwerper, Anton Pieck. In Reizenrijk vind je tot slot nog Jokies Wereld, waar je terechtkunt voor souvenirs van Jokie van de attractie Carnaval Festival.

Kleine souvenirwinkels.

Verblijf je in een hotel of op een vakantiepark van Efteling? Ook hier vind je kleine souvenirwinkels: ’t Aendencken bij het Efteling Hotel en Kleyn WaerenHuys op Bosrijk. Hier vind je een kleine selectie aan standaard souvenirs, maar ook Eftelingproducten die van pas komen tijdens je verblijf, zoals pyjama’s en tandenborstels. Ook bij de receptie van Loonsche Land Hotel en bij Clubhuis op het Golfpark kun je terecht voor souvenirs.

Efteling Express

Veel gasten wachten tot het einde van de dag met het kopen van een souvenir, zodat ze niet urenlang met hun aankopen rond hoeven te lopen. Logisch, maar dankzij de Souvenir Express is dat niet nodig. Dit is een gratis service van Efteling, waarmee jij al je souvenirs naar de uitgang kan laten brengen. De medewerker van de souvenirwinkel vertelt je precies waar en hoe laat de souvenirs voor je klaarstaan.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *