Efteling webshop

Om maar meteen antwoord te geven op de vraag of er een Efteling webshop is: er is geen officiële online shop meer. Deze is er wel geweest. Tussen 2004 en 2015 kon je namelijk online terecht in de Wondere Webwinkel voor alle souvenirs, merchandise en cadeautjes. Daar is het park mee gestopt, omdat de verzendkosten voor een kleine partij toch wat duur uitvielen. Gelukkig zijn er, naast de winkels in het pretpark zelf, nog een aantal andere manieren om aan souvenirs van Pardoes, Jokie en Sprookjesboom producten te komen. Zo kan je de ultieme voorbereiding en voorpret beleven aan een bezoekje aan het park, of juist nagenieten van jullie wondere avonturen in het park.

Bekijk hier meer over de souvenirs >>

Is er een Efteling webshop?

Efteling webshop
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/souvenirs

Je kan Efteling merchandise nog steeds online kopen. Via Bol.com is er namelijk een groot deel van het assortiment van Efteling souvenirs verkrijgbaar. Er zijn tientallen producten te koop, variërend van DVD’s en CD’s tot boekjes, dekbedovertrekken, lunchboxes en giftcards. Op de souvenirs spelen de belangrijkste karakters van het sprookjes pretpark een hoofdrol.

Zo zijn er films en verhaaltjes te vinden van Raveleijn, Sprookjesboom en Symbolica. Ben jij een echte fan? Dan mag één van deze artikelen natuurlijk niet in jouw collectie ontbreken.

Efteling souvenirs in de winkel

Naast Bol.com en de souvenirshops in het park zelf, zijn er nog een aantal manieren om aan Efteling souvenirs en merchandise te komen. Naast een online verkooppunt bij Bol.com, zijn er namelijk ook verkooppunten in het straatbeeld te vinden. Bij Prénatal zijn bijvoorbeeld Jokie producten te koop.

Ben je op zoek naar Sprookjesboom producten? Dan is het aan te raden om eens bij Top1Toys te kijken. Ook in het online assortiment van deze winkels zijn de producten van de Efteling verkrijgbaar. Al met al zijn er dus verschillende manieren om aan Efteling merchandise en souvenirs buitenom het park te komen. Je moet enkel wel even goed zoeken of googelen!

Op de website van de Efteling:

Informatie toevoegen of aanpassen? Regeer dan hieronder. Vragen kunnen hieronder ook gesteld worden.

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *