Efteling shop

Al sinds 1952 heeft de Efteling een souvenirwinkel op het park voor bezoekers die graag een tastbaar aandenken aan hun sprookjesachtige dag mee naar huis nemen. Inmiddels is dat uitgegroeid tot acht officiële souvenirwinkels, plus enkele verrijdbare karren en diverse losse verkooppunten. Het moet geen probleem zijn om iets leuks te vinden! Lees in dit artikel meer over de Efteling shop.

Bekijk hier de website >>

Voor een algemeen souvenir moet je bij de grootste en bekendste souvenirshop van de Efteling zijn: Efteldingen. Deze winkel bevindt zich vlakbij de entree, in het Huis van de Vijf Zintuigen. Als je niet al zelf van plan was om de winkel in te gaan, dan word je wel gelokt door de

Efteling shop
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/souvenirs

prachtige etalage. Niet gek dat veel bezoekers bij binnenkomst of bij het verlaten van het park hier even naar binnen stappen! Je vindt in deze shop een uitgebreid assortiment algemene souvenirs uit alle rijken, van sleutelhangers tot knuffels en van broodtrommels tot kledingstukken. Dankzij het uitgebreide assortiment en de sfeervolle styling in Pardoes-thema is het een feest om in deze winkel rond te kijken, zelfs als je eigenlijk van plan bent om niks te kopen.

Efteling shop, souvenirs en meer.

Daarnaast vind je verspreid over het park nog diverse andere souvenirwinkels en verkooppunten. Deze winkels zijn kleiner en verkopen specifieke producten die passen bij een bepaalde attractie of de omgeving. Zo verkoopt De Bazaar, die hoort bij de attractie Fata Morgana, allerlei oosterse spulletjes en vind je naast Carnaval Festival de winkel Jokies Wereld, waar je terechtkunt voor Jokie souvenirs.

Verder kun je winkelen bij Panda, die hoort bij PandaDroom, Dromerijen in Droomvlucht, de kleine shop bij Symbolica, Loetiek en In den Ouden Marskramer. Laatstgenoemde is een schattige winkel met een zeer centrale ligging in het park, die veel souvenirs van het Sprookjesbos verkoopt. De Efteling had enkele jaren een webshop, maar die is sinds april 2015 uit de lucht. Wel is er online via Bol.com nog een beperkte selectie producten van de Efteling te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *