Efteling radio

Kom meer te weten over de Efteling radio!

Waarom ben ik klein? ik wil groter zijn!
Dan zien mensen mij meteen
Waarom ben ik klein ik wil groter zijn!

Te beluisteren via:

Swing jij ook zo graag mee met Gi-Ga-Gantisch van Klein Duimpje en andere liedjes van de Sprookjesboom? Luister dan naar Efteling Kids Radio. Voor Gi-Ga-Gantisch veel leuke liedjes en radioprogramma’s, speciaal voor jou!

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation speciaal voor kinderen. Hier wil je dus niet groter zijn zoals Klein Duimpje dat wil, want alleen op dit radiostation hoor je de hele dag door de grootste hit van nu, leuke Efteling-muziek en sprookjes alleen voor kinderen! Maar Efteling Kids Radio helpt je ook om op de hoogte van alle nieuwtjes uit de Efteling. Je kunt naar Efteling Kids Radio luisteren via de kabel, op internet of via de Efteling app.

Bekijk hier alles over de Efteling >>

Zo stem je af op Efteling Radio

Efteling radio
Bron: Efteling.com

Vanaf nu is Efteling Kids Radio (naast Ziggo, kanaal 820) ook te horen bij KPN, Telfort & XS4ALL!

  • Voor KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening:
    Radiokanaal 831
  • Voor Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kies je de zwarte afstandsbediening en ga je naar:
    Radiokanaal 1024
  • Luisteren via de kabel

Om je te helpen de juiste zender te vinden, heeft de website

https://www.efteling.com/nl/kids/radio een handig trucje: door in te typen in welke plaats je woont, vertelt de website je waar je Efteling Kids Radio op de radio vindt. Met een deftig woord heet dat ‘de frequentie’. Je hoeft dus alleen te zeggen waar je woont en luisteren maar!

Verzoekjes

Bij Efteling Kids Radio worden de uitzendingen speciaal gemaakt voor kinderen en daarom mag jij soms ook de baas zijn! Jij kunt bepalen wat je wilt horen door een verzoekje te sturen naar: radio@efteling.com Ook kun je een vraag stellen. Zet dan wel even netjes je naam en vraag of je naam en je verzoekje in een bericht.

Het programma van Efteling Kids Radio

Al vanaf 6.00 uur ‘s ochtends kun je luisteren naar het programma Wakker worden in het Sprookjesbos. Met leuke kinderliedjes en om 07.30 uur een spannend avontuur van een Sprookjesbosbewoner. Vanaf 7.00 tot 9.00 uur kun je luisteren naar Wakker worden met Mark. Mark maakt je wakker met de leukste muziek! Met de hulp van de Trollenkoning voorspelt hij ook het weer. Zo weet je meteen of je naar buiten kunt!

En zo zijn er nog vele andere leuke programma’s die je de hele dag door laten dansen, zingen en genieten van sprookjes. Papa en mama vinden het vast veel te laat, maar je kunt zelfs luisteren tot 21.00 uur! Klaas Vaak zal je dan helpen te gaan slapen met Een droom vol wonderen. Zo kun je opstaan en slapengaan met Efteling Kids Radio en de rest van de dag meezingen met de grootste hits.

Heb je een vraag, opmerking of wil je iets delen dat te maken heeft met dit onderwerp, laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *