Efteling plattegrond

Efteling plattegrond

Haal nog meer uit je bezoek aan de Efteling door vooraf de plattegrond van het park grondig onder de loep te nemen. Het park wordt steeds uitgebreider en maakt jaarlijks wat veranderingen door. Door een handige route uit te stippelen kom jij langs alle attracties waar je in wilt en wat je wil zien, zonder dat je als een kip zonder kop door het park te crossen. Stel je voor dat jij een attractie mist! Een Efteling plattegrond is één van je belangrijkste items voor een dagje in het pretpark.

Bekijk hier de gehele plattegrond >>

De plattegrond.

Efteling plattegrond

Bron: https://www.efteling.com/nl/park/plattegrond

Op de plattegrond van de Efteling vind je alle attracties van het park, maar dat is nog niet alles. Er zijn ook talloze restaurantjes en eetgelegenheden te vinden én je kan in één oogopslag zien waar je favoriete sprookjesfiguur zich schuilhoudt in het Sprookjesbos. Tel daar het theater en de locatie voor de shows bij op en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde dag te pakken. Je kan alles gemakkelijk terugvinden op één kaart. Hoe handig is dat? Je vindt een digitale plattegrond op de officiële website, www.efteling.nl en in het park van de Efteling kan je natuurlijk ook altijd nog een papieren exemplaar ophalen.

Efteling app

Het grootste nadeel van een dagje in een pretpark is waarschijnlijk toch wel het lange wachten voor attracties. Soms kan de wachttijd oplopen tot wel 2 uur! Dat kan beter. Heb jij ook een hekel aan wachten én wil je de meeste attracties kunnen pakken op een dag? Dan heb je een goed plan van aanpak nodig. De Efteling app biedt uitkomst bij het optimaal plannen van een dag in het attractiepark. Niet alleen heb je zo de plattegrond makkelijk bij de hand, ook kan je zien hoe lang de wachttijd per attractie bedraagt. Ideaal, want zo weet je precies wanneer je in rap tempo een bezoekje kan brengen aan de Vliegende Hollander of de Python.

Efteling plattegrond
4.7 met 15 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

34 minuten ago

Heb jij verder nog een kaart gevonden waardoor het nog duidelijker wordt allemaal?

Moderator

33 minuten ago

Is alles goed te vinden op de plattegrond? Als je tips hebt dan kan je die hieronder achterlaten.

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.