Efteling oud en nieuw

Wil je het nieuwe jaar eens op een heel andere manier inluiden? Wat dacht je van een sprookjesachtig oud en nieuw feest in de Efteling?! Een magische avond voor het hele gezin, maar natuurlijk net zo leuk met je vrienden of geliefde. Een ticket koop je al voor €39,95 en kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee naar binnen. Lees hier wat je van deze feestelijke, winterse avond kunt verwachten.

Oud en nieuw en de Winter Efteling.

Efteling oud en nieuw
Bron: Efteling.com

Oud en nieuw valt middenin de periode van de Winter Efteling, waardoor het sowieso al extra sprookjesachtig is in het park. Denk hierbij aan sfeervolle lichtjes, winterse muziekjes en warme vreugdevuren. Op de laatste dag van het jaar wordt het allemaal nog nét iets magischer en kan er tot maar liefst 01:00 uur gefeest worden in het park. Ook alle attracties blijven tot die tijd geopend. Een oud en nieuw feest is natuurlijk niet compleet zonder champagne en oliebollen, dus een glas bubbels en een lekkere bol zitten bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kun je genieten van een prachtige vuurwerkshow. Parkeren is gratis tijdens dit evenement.

Oud en nieuw arrangementen bij de Efteling.

Na een lange, feestelijke avond heb je waarschijnlijk helemaal geen zin meer om een stuk naar huis te rijden, maar wil je niets liever dan meteen je bed in… Speciaal daarvoor heeft de Efteling oud en nieuw arrangementen samengesteld, waarmee je twee of zelfs vier nachtjes in één van de hotels of op één van de vakantieparken kunt blijven slapen.

Je hebt tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot de Winter Efteling en natuurlijk tot het feest. Daarnaast word je op 1 januari wakker op de meest magische plek van het hele land, mooier kan jouw nieuwe jaar toch niet van start gaan?!

Link voor meer informatie: https://www.efteling.com/nl/park/events/oud-en-nieuw.

Review Efteling tijdens oud en nieuw:
Last updated: maandag 29 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *