Efteling oud en nieuw

Efteling oud en nieuw

Wil je het nieuwe jaar eens op een heel andere manier inluiden? Wat dacht je van een sprookjesachtig oud en nieuw feest in de Efteling?! Een magische avond voor het hele gezin, maar natuurlijk net zo leuk met je vrienden of geliefde. Een ticket koop je al voor €39,95 en kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee naar binnen. Lees hier wat je van deze feestelijke, winterse avond kunt verwachten.

Bekijk hier de overnachtingen bij de Efteling met oud en nieuw >>

Oud en nieuw en de Winter Efteling.

Efteling oud en nieuw

Bron: Efteling.com

Oud en nieuw valt middenin de periode van de Winter Efteling, waardoor het sowieso al extra sprookjesachtig is in het park. Denk hierbij aan sfeervolle lichtjes, winterse muziekjes en warme vreugdevuren. Op de laatste dag van het jaar wordt het allemaal nog nét iets magischer en kan er tot maar liefst 01:00 uur gefeest worden in het park. Ook alle attracties blijven tot die tijd geopend. Een oud en nieuw feest is natuurlijk niet compleet zonder champagne en oliebollen, dus een glas bubbels en een lekkere bol zitten bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kun je genieten van een prachtige vuurwerkshow. Parkeren is gratis tijdens dit evenement.

Oud en nieuw arrangementen bij de Efteling.

Na een lange, feestelijke avond heb je waarschijnlijk helemaal geen zin meer om een stuk naar huis te rijden, maar wil je niets liever dan meteen je bed in… Speciaal daarvoor heeft de Efteling oud en nieuw arrangementen samengesteld, waarmee je twee of zelfs vier nachtjes in één van de hotels of op één van de vakantieparken kunt blijven slapen. Je hebt tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot de Winter Efteling en natuurlijk tot het feest. Daarnaast word je op 1 januari wakker op de meest magische plek van het hele land, mooier kan jouw nieuwe jaar toch niet van start gaan?!

Link voor meer informatie: https://www.efteling.com/nl/park/events/oud-en-nieuw.

Reactie achterlaten?

Efteling oud en nieuw
4.1 met 26 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.