Efteling nieuwe attracties voor 2012

Efteling nieuwe attracties voor 2012

De Efteling is een begrip in Nederland, dit park dat door velen het mooiste pretpark van de wereld wordt genoemd heeft zijn sporen ruimschoot verdient.

En bestaat in 2012 maar liefst 60 jaar, bij dit jubileum horen natuurlijk ook nieuwe attracties.

In eerste instantie stond voor dit jubileum de attractie hartenhof op het programma voor 2012, wat een sfeervolle darkride wordt die zich kan meten met bijvoorbeeld de droomvlucht.

Vanwege technische problemen is de oplevering hiervan uitgesteld tot 2015. Deze attractie beloofd de top attractie van de efteling te gaan worden. En ook het prijskaartje (42,5 miljoen euro) is niet mis, hier mogen we dus wat voor gaan verwachten.

Hiervoor in de plaats komt er in 2012 in elk geval een open lucht fonteinenshow genaamd Aquanura, deze fonteinenshow wordt de grootste van Europa en krijgt een kikker thema.

En dus ook in 2012 houdt de Efteling de traditie in stand om elk jaar weer met een grote nieuwe attractie te komen.

Efteling nieuwe attracties voor 2012
5 met 3 stemmen

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Overnachten in Sprookjesboom

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!