Efteling aanbiedingen 2019

Een dagje naar de Efteling voelt echt als een mini-vakantie. Je bent er immers even helemaal uit. Een entreekaartje kan echter best wel prijzig zijn, zeker als je misschien niet zo’n ruim budget hebt. Gelukkig is het best wel mogelijk om met korting entreekaartjes te kopen voor de Efteling. Zo krijg je een iets scherpere prijs als je online je kaartjes bestelt. Wie met een groep van meer dan 20 personen gaat kan bovendien een arrangement bespreken. En frequente bezoeker van de Efteling koopt niet steeds een los kaartje, maar gaat voor het abonnement. Lees hieronder verder over de kortingen/aanbiedingen bij de Efteling. Waarom niet voordeliger naar de Efteling gaan?

Bekijk hier de acties >>

Lees verder over:

Online entreekaartje met korting bij de Efteling.

Efteling aanbiedingen
Bron: Efteling.com

Je kunt op drie manieren kaartjes kopen voor de Efteling; aan de kassa bij het pretpark, bij een van de voorverkoopadressen én online via de website van de Efteling. De eerste twee opties zijn vaak wat tijdrovender dan online bestellen. Zeker in de drukke zomermaanden kunnen er namelijk rijen staan voor de kassa’s van de Efteling. En dat is zonde van je tijd. Die wil je liever in het pretpark besteden dan voor de deur.

Ook naar een voorverkoopadres rijden kan tijd in beslag nemen. Het makkelijkste is de kaartje online te bestellen. Dat is ook wat dat de Efteling promoot, want wie via haar website de entreekaartjes koopt krijgt 2 euro korting per persoon. Dat kan dus nog best oplopen als je met meerdere personen gaat. De kaartjes hoef je bovendien niet uit printen, want je mag de entreebewijzen gewoon op je smartphone of tablet laten zien bij de ingang.

Efteling één van de bijzondere pretparken

Van alle pretparken die Nederland rijk is, is de Efteling wel een van de bijzonderste pretparken ooit. Niet alleen is het een van de beroemdste pretparken in Nederland, maar ook nog eens buiten Nederland. Dit komt vanwege de unieke constructie van Efteling. De Efteling is namelijk compleet anders opgebouwd dan een ander attractiepark. In een ander attractiepark wordt er namelijk vaak maar op een ding gefocust: dat zijn attracties. Daarnaast heb je misschien nog een paar winkels en een restaurant, maar dat is het dan ook wel. Voor sommige mensen is dit natuurlijk leuk, maar als je van een beetje meer sensatie houdt is het natuurlijk leuker als je ook eens wat anders meemaakt. Bij de Efteling heb je attracties, fantasie en nog veel meer. Die combinatie zorgt ervoor dat je je nooit verveelt.

Positieve recensies

De Efteling kent bijna louter positieve recensies. Loftuitingen worden alom gegeven. Het is een mooie ervaring waardoor veel mensen een abonnement afsluiten en meerdere malen per jaar komen. Voor kinderen is het een waar genot omdat het de fantasie van een kind prikkelt. En voor kinderen is het heel belangrijk om fantasie te hebben want dit bevordert de hersenen op de lange termijn. De Efteling is zo populair dat er per jaar steeds meer bezoekers bijkomen. Dit zorgt ervoor dat het park zich ook steeds meer ontwikkelt. Daardoor blijft het zelfs leuk voor mensen die er zeer vaak komen. Er is namelijk altijd wel weer iets nieuws te beleven.

Vele prijzen gewonnen

Door de loop van de jaren heeft de Efteling ook zeer veel prijzen gekregen vanwege het succes. Een bezoekje aan de Efteling is daarom nooit een verkeerd idee. Ook voor ouderen is het leuk, niet alleen voor kinderen. Dat wordt namelijk nog wel eens gedacht: dat het alleen voor kinderen leuk is. Dit is echter niet het geval. Ook voor mensen die het financieel niet breed hebben, is het mogelijk om naar de Efteling te gaan. Groepen krijgen namelijk korting.

Ga naar de Efteling en geniet van de meest spectaculaire attracties. Hieronder vind je enkele attracties terug.

Last minute overnachten in de Efteling.

Je kunt ook overnachten in de Efteling. Het pretpark heeft haar eigen

Efteling met korting
Bron: Efteling.com

appartementen, vakantiewoningen of hotelkamers. Die kun je ver van te voren boeken, maar als je meer zin hebt in een spontane overnachting in combinatie met bezoek aan het park, dan kies je voor een last minute boeking. Via het kopje ‘last minutes’ op de website van de Efteling lees je hoe. Soms kun je door last minute te boeken profiteren van voordeel. Zeker als er nog veel kamers leeg zijn, is die kans groot.

Naar de Efteling met een groep.

Speciaal voor groepen die bestaan uit meer dan twintig personen heeft de Efteling arrangementen. En daar zitten kortingen aan vast. Als je een frequent bezoeker van de Efteling bent, denk dan eens na over een abonnement. Dan betaal je een veel scherper tarief dan wanneer je steeds losse entreekaartjes moet kopen. Reken dan wel eerst uit hoe vaak je van plan denkt te gaan en hoeveel dat zou kosten als je steeds entreekaartjes af moet rekenen.

Efteling aanbiedingen voor 2019.

Wij raden aan om de website van de Efteling in de gaten te houden.

Prijzen update:

 • Parkeerticket
  Geldig t/m 2 februari 2020, € 10
 • Ticket laagseizoen
  Geldig tijdens de laagseizoen periodes t/m 2 februari 2020. Bekijk voor de geldigheid van dit ticket de kalender € 38
 • Ticket jaarrond
  Elke dag geldig t/m 2 februari 2020. € 40
Korting Efteling via upgrades

Als je online je entreekaartjes bestelt, kun je ook je ticket opwaarderen naar een ‘Ticket Extra’ of een ‘Ticket Luxe’. Daar betaal je wel meer voor, maar je krijgt er ook iets voor terug. Zo zit er binnen dat ticket een lunch inbegrepen en krijg je korting op een souvenir. Daarnaast mag een half uur eerder naar binnen om alvast van tien geselecteerde attracties te genieten.

Heb je zelf een goede korting gezien op tickets of misschien wel voor het overnachten bij de Efteling dan kan je hieronder een bericht achterlaten. Onze lezers zullen je dankbaar zijn! Wij wensen je heel veel plezier met het bezoeken van de Efteling! Het kan overigens ook erg leuk zijn om een overnachting erbij te boeken, bijvoorbeeld in een luxe suite. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie actie, ga goedkoper naar het pretpark!

Vragen/opmerkingen of correcties? Laat dan hieronder een bericht achter. 

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

One Comment

 1. Efteling blijkt niet kwistig met korting… 2 euro is geen korting in mijn agenda.
  Zelfs de verjaardags korting kon ik de dag voor ie geldig was niet gebruiken, 1 dag verschil….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *