Efteling korting

Een dagje naar de Efteling voelt echt als een mini-vakantie. Je bent er immers even helemaal uit. Een entreekaartje kan echter best wel prijzig zijn, zeker als je misschien niet zo’n ruim budget hebt. Gelukkig is het best wel mogelijk om met korting entreekaartjes te kopen voor de Efteling. Zo krijg je een iets scherpere prijs als je online je kaartjes bestelt. Wie met een groep van meer dan 20 personen gaat kan bovendien een arrangement bespreken. En frequente bezoeker van de Efteling koopt niet steeds een los kaartje, maar gaat voor het abonnement. Lees hieronder verder over Efteling korting.

Bekijk hier de kortingen >>

Online entreekaartje met korting bij de Efteling

Efteling korting

Bron: Efteling.com

Je kunt op drie manieren kaartjes kopen voor de Efteling; aan de kassa bij het pretpark, bij een van de voorverkoopadressen én online via de website van de Efteling. De eerste twee opties zijn vaak wat tijdrovender dan online bestellen. Zeker in de drukke zomermaanden kunnen er namelijk rijen staan voor de kassa’s van de Efteling. En dat is zonde van je tijd. Die wil je liever in het pretpark besteden dan voor de deur. Ook naar een voorverkoopadres rijden kan tijd in beslag nemen. Het makkelijkste is de kaartje online te bestellen. Dat is ook wat dat de Efteling promoot, want wie via haar website de entreekaartjes koopt krijgt 2 euro korting per persoon. Dat kan dus nog best oplopen als je met meerdere personen gaat. De kaartjes hoef je bovendien niet uit printen, want je mag de entreebewijzen gewoon op je smartphone of tablet laten zien bij de ingang.

Last minute overnachten in de Efteling

Je kunt ook overnachten in de Efteling. Het pretpark heeft haar eigen

Efteling met korting

Bron: Efteling.com

appartementen, vakantiewoningen of hotelkamers. Die kun je ver van te voren boeken, maar als je meer zin hebt in een spontane overnachting in combinatie met bezoek aan het park, dan kies je voor een last minute boeking. Via het kopje ‘last minutes’ op de website van de Efteling lees je hoe. Soms kun je door last minute te boeken profiteren van voordeel. Zeker als er nog veel kamers leeg zijn, is die kans groot.

Naar de Efteling met een groep

Speciaal voor groepen die bestaan uit meer dan twintig personen heeft de Efteling arrangementen. En daar zitten kortingen aan vast. Als je een frequent bezoeker van de Efteling bent, denk dan eens na over een abonnement. Dan betaal je een veel scherper tarief dan wanneer je steeds losse entreekaartjes moet kopen. Reken dan wel eerst uit hoe vaak je van plan denkt te gaan en hoeveel dat zou kosten als je steeds entreekaartjes af moet rekenen.

Korting Efteling via upgrades

Als je online je entreekaartjes bestelt, kun je ook je ticket opwaarderen naar een ‘Ticket Extra’ of een ‘Ticket Luxe’. Daar betaal je wel meer voor, maar je krijgt er ook iets voor terug. Zo zit er binnen dat ticket een lunch inbegrepen en krijg je korting op een souvenir. Daarnaast mag een half uur eerder naar binnen om alvast van tien geselecteerde attracties te genieten.

Bekijk hier de acties op tickets >>

Efteling korting
4.5 met 24 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *