Efteling aanbiedingen april 2019

Een dagje naar de Efteling voelt echt als een mini-vakantie. Je bent er immers even helemaal uit. Een entreekaartje kan echter best wel prijzig zijn, zeker als je misschien niet zo’n ruim budget hebt. Gelukkig is het best wel mogelijk om met korting entreekaartjes te kopen voor de Efteling. Zo krijg je een iets scherpere prijs als je online je kaartjes bestelt. Wie met een groep van meer dan 20 personen gaat kan bovendien een arrangement bespreken. En frequente bezoeker van de Efteling koopt niet steeds een los kaartje, maar gaat voor het abonnement. Lees hieronder verder over de kortingen/aanbiedingen bij de Efteling. Waarom niet voordeliger naar de Efteling gaan?

Bekijk hier alle acties & aanbiedingen voor 2019 >>

Enkele vragen en antwoorden:

Online entreekaartje met korting bij de Efteling.

Efteling aanbiedingen

Bron: Efteling.com

Je kunt op drie manieren kaartjes kopen voor de Efteling; aan de kassa bij het pretpark, bij een van de voorverkoopadressen én online via de website van de Efteling. De eerste twee opties zijn vaak wat tijdrovender dan online bestellen. Zeker in de drukke zomermaanden kunnen er namelijk rijen staan voor de kassa’s van de Efteling. En dat is zonde van je tijd. Die wil je liever in het pretpark besteden dan voor de deur.

Ook naar een voorverkoopadres rijden kan tijd in beslag nemen. Het makkelijkste is de kaartje online te bestellen. Dat is ook wat dat de Efteling promoot, want wie via haar website de entreekaartjes koopt krijgt 2 euro korting per persoon. Dat kan dus nog best oplopen als je met meerdere personen gaat. De kaartjes hoef je bovendien niet uit printen, want je mag de entreebewijzen gewoon op je smartphone of tablet laten zien bij de ingang.

Van alle pretparken die Nederland rijk is, is de Efteling wel een van de bijzonderste pretparken ooit. Niet alleen is het een van de beroemdste pretparken in Nederland, maar ook nog eens buiten Nederland. Dit komt vanwege de unieke constructie van Efteling. De Efteling is namelijk compleet anders opgebouwd dan een ander attractiepark. In een ander attractiepark wordt er namelijk vaak maar op een ding gefocust: dat zijn attracties. Daarnaast heb je misschien nog een paar winkels en een restaurant, maar dat is het dan ook wel. Voor sommige mensen is dit natuurlijk leuk, maar als je van een beetje meer sensatie houdt is het natuurlijk leuker als je ook eens wat anders meemaakt. Bij de Efteling heb je attracties, fantasie en nog veel meer. Die combinatie zorgt ervoor dat je je nooit verveelt.

De Efteling kent bijna louter positieve recensies. Loftuitingen worden alom gegeven. Het is een mooie ervaring waardoor veel mensen een abonnement afsluiten en meerdere malen per jaar komen. Voor kinderen is het een waar genot omdat het de fantasie van een kind prikkelt. En voor kinderen is het heel belangrijk om fantasie te hebben want dit bevordert de hersenen op de lange termijn. De Efteling is zo populair dat er per jaar steeds meer bezoekers bijkomen. Dit zorgt ervoor dat het park zich ook steeds meer ontwikkelt. Daardoor blijft het zelfs leuk voor mensen die er zeer vaak komen. Er is namelijk altijd wel weer iets nieuws te beleven.

Door de loop van de jaren heeft de Efteling ook zeer veel prijzen gekregen vanwege het succes. Een bezoekje aan de Efteling is daarom nooit een verkeerd idee. Ook voor ouderen is het leuk, niet alleen voor kinderen. Dat wordt namelijk nog wel eens gedacht: dat het alleen voor kinderen leuk is. Dit is echter niet het geval. Ook voor mensen die het financieel niet breed hebben, is het mogelijk om naar de Efteling te gaan. Groepen krijgen namelijk korting.

Last minute overnachten in de Efteling.

Je kunt ook overnachten in de Efteling. Het pretpark heeft haar eigen

Efteling met korting

Bron: Efteling.com

appartementen, vakantiewoningen of hotelkamers. Die kun je ver van te voren boeken, maar als je meer zin hebt in een spontane overnachting in combinatie met bezoek aan het park, dan kies je voor een last minute boeking. Via het kopje ‘last minutes’ op de website van de Efteling lees je hoe. Soms kun je door last minute te boeken profiteren van voordeel. Zeker als er nog veel kamers leeg zijn, is die kans groot.

Naar de Efteling met een groep.

Speciaal voor groepen die bestaan uit meer dan twintig personen heeft de Efteling arrangementen. En daar zitten kortingen aan vast. Als je een frequent bezoeker van de Efteling bent, denk dan eens na over een abonnement. Dan betaal je een veel scherper tarief dan wanneer je steeds losse entreekaartjes moet kopen. Reken dan wel eerst uit hoe vaak je van plan denkt te gaan en hoeveel dat zou kosten als je steeds entreekaartjes af moet rekenen.

Efteling aanbiedingen voor 2019.

Wij raden aan om de website van de Efteling in de gaten te houden.

Prijzen update:

  • Parkeerticket
    Geldig t/m 2 februari 2020, € 10
  • Ticket laagseizoen
    Geldig tijdens de laagseizoen periodes t/m 2 februari 2020. Bekijk voor de geldigheid van dit ticket de kalender € 38
  • Ticket jaarrond
    Elke dag geldig t/m 2 februari 2020. € 40
Korting Efteling via upgrades

Als je online je entreekaartjes bestelt, kun je ook je ticket opwaarderen naar een ‘Ticket Extra’ of een ‘Ticket Luxe’. Daar betaal je wel meer voor, maar je krijgt er ook iets voor terug. Zo zit er binnen dat ticket een lunch inbegrepen en krijg je korting op een souvenir. Daarnaast mag een half uur eerder naar binnen om alvast van tien geselecteerde attracties te genieten.

Bekijk hier de overnachtingen bij de Efteling >>

Heb je zelf een goede korting gezien op tickets of misschien wel voor het overnachten bij de Efteling dan kan je hieronder een bericht achterlaten. Onze lezers zullen je dankbaar zijn! Wij wensen je heel veel plezier met het bezoeken van de Efteling! Het kan overigens ook erg leuk zijn om een overnachting erbij te boeken, bijvoorbeeld in een luxe suite. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie actie, ga goedkoper naar het pretpark!

Vragen/opmerkingen of correcties? Laat dan hieronder een bericht achter. 

Efteling aanbiedingen april 2019
4.8 met 624 stemmen

58 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Voor de maand augustus zijn er kortingen gevonden bij de Efteling. Namelijk: - Een ticket voor de maand juli/augustus, 2 euro korting - Reguliere ticket (welke niet geldig is in de maand juli/augustus), 2 euro korting

PretparkenNederland

33 minuten ago

Parkeerticket online kopen (via de website), dit scheelt tijd.

Moderator

33 minuten ago

Heb je een parkeerticket kunnen kopen online?

PretparkenNederland

34 minuten ago

Aanbiedingen momenteel geldig t/m 31 januari 2019. 2 euro voordeel op toegangskaarten via de website van de Efteling.

Moderator

33 minuten ago

Is het nog gelukt?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

Moderator

33 minuten ago

E-ticket gelijk ik e-mailbox: https://www.efteling.com/nl/specials/tickets-met-korting

Moderator

33 minuten ago

Ook de reguliere tickets zijn met 2 euro korting te krijgen, niet geldig in de maanden juli en augustus.

PretparkenNederland.nl

33 minuten ago

Niet meer wachten bij de kassa en online veilig betalen via de Efteling website.

Moderator

33 minuten ago

De kaartjes voor oud en nieuw zijn uitverkocht

Moderator

33 minuten ago

Was het nog gelukt?

Sabrina Vanacker

33 minuten ago

Efteling blijkt niet kwistig met korting... 2 euro is geen korting in mijn agenda. Zelfs de verjaardags korting kon ik de dag voor ie geldig was niet gebruiken, 1 dag verschil....

PretparkenNederland

33 minuten ago

Beste Sabrina, Ben je uiteindelijk nog naar het pretpark geweest?

Moderator 1

33 minuten ago

Hallo Sabrina, we zijn benieuwd of je uiteindelijk nog naar de Efteling gegaan bent. Nog gebruik gemaakt van de korting?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ook is er korting te "bemachtigen" voor groepen en abonnementen: - https://www.efteling.com/nl/park/groepen - https://www.efteling.com/nl/park/abonnement

Moderator

33 minuten ago

2 euro korting op tickets: Geldig t/m 31 januari 2019 (m.u.v. het Oud & Nieuw evenement op 31 december vanaf 19.00 uur) (Bron: Efteling.com). Te bestellen via: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

PretparkenNederland

33 minuten ago

1 dag + 1 nacht gratis bij een boeking van 3 nachten: - Alle dagen toegang tot de Efteling tijdens je verblijf - Geldig op aankomsten van 12 september 2018 t/m 19 februari 2019 - Inclusief ontbijtbuffet bij hotelkamers - Kinderen t/m 3 jaar gratis (Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten/aanbiedingen/nacht-gratis)

PretparkenNederland

33 minuten ago

Gratis parkeren bij de Efteling tickets voor Oud en Nieuw (40 euro per ticket). - Toegang tot het Efteling Oud en Nieuw feest - Geldig op 31 december van 19.00 tot 01.00 uur - Attracties open tot 01.00 uur - Incl. bubbels, oliebol en vuurwerk - Gratis parkeren - Kinderen t/m 3 jaar gratis (Bron: Efteling.com)

PretparkenNederland

33 minuten ago

Boek uiterlijk 7 oktober en krijg 3 nachten voor de prijs van 2! Informatie: - 1 dag + 1 nacht gratis bij een boeking van 3 nachten - Alle dagen toegang tot de Efteling tijdens je verblijf - Geldig bij Efteling Hotel, Vakantiepark Bosrijk en Vakantiepark Loonsche Land - Geldig op aankomsten t/m 19 februari 2019 (ook enkele dagen in de herfstvakantie) - Inclusief ontbijtbuffet bij hotelkamers - Kinderen t/m 3 jaar gratis Na een heerlijke dag in de Efteling rond te hebben gelopen kan het geweldig zijn om te overnachten in één van de suites, appartementen of misschien wel in een vakantiewoning. Boek op tijd en maak gebruik van de korting.

Moderator

33 minuten ago

Ben je deze maand met korting naar het pretpark geweest?

PretparkenNederland

34 minuten ago

2 euro korting op tickets via de site van de Efteling: Geldig t/m 31 januari 2019 (m.u.v. het Oud & Nieuw evenement op 31 december vanaf 19.00 uur) (Bron: Efteling.com)

PretparkenNederland

34 minuten ago

Nog bepaalde kortingen gevonden op tickets/overnachtingen in de Efteling?

Moderator

34 minuten ago

2 euro korting op tickets op de website van de Efteling, ook tijdens de Winter Efteling.

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ook groepskortingen bij de Efteling, zie deze link voor meer info: https://www.efteling.com/nl/park/groepen

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ga jij met oud en nieuw naar de Efteling? Of heb je dit wel eens eerder ervaren?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Fantastisch natuurlijk om naar de Winter Efteling te gaan. Heb jij al tickets gekocht?

Moderator 1

33 minuten ago

Ga jij vandaag naar de Efteling? Heb je al kaartjes gekocht?

Moderator 1

33 minuten ago

Heb jij al tickets gekocht met korting?

Moderator 1

33 minuten ago

Hoeveel tickets heb jij gekocht met korting?

Moderator 1

33 minuten ago

Heb je al gebruik gemaakt van de aanbieding?

Moderator 1

33 minuten ago

Ben jij dit weekend met korting naar de Efteling gegaan?

PretparkenNederland.nl

34 minuten ago

Heb je nog gebruik kunnen maken van de aanbieding?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Is dit nog gelukt om dit via het internet te doen?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Op dit moment zijn er aanbiedingen bij de Efteling. Maak gebruik van de acties door op één van de blauwe links te klikken. Dan ga je vervolgens naar de betreffende voordeelactie toe.

PretparkenNederland

33 minuten ago

Vandaag gebruik kunnen maken van de voordeelacties die "actief zijn" bij de Efteling?

Moderator

33 minuten ago

Gebruik gemaakt van de aanbieding van 2 euro?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je nog gebruik kunnen maken van de online actie?

Moderator 2

33 minuten ago

Nog gebruik kunnen maken van de aanbieding op de ticketprijzen?

Moderator 2

33 minuten ago

Vandaag naar de Efteling? Boek dan de tickets online via de website van de Efteling. Op deze manier heb je een paar euro voordeel.

Moderator

33 minuten ago

Hoi allemaal! Vandaag nog naar de Efteling geweest en ben je alweer thuis of ben je nog aan het overnachten? We zijn benieuwd or je gebruik gemaakt hebt van de aanbieding.

PretparkenNederland.nl

33 minuten ago

Vandaag nog gebruik gemaakt van de actie?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Op dit moment zijn er nog acties op de website van het pretpark. Heb jij de tickets al gekocht? Ook is het mogelijk om voor Oud en Nieuw (de jaarwisseling van 2018 naar 2019) tickets te kopen.

PretparkenNederland

34 minuten ago

Nog gebruik kunnen maken van de voordeelactie op de website van de Efteling?

Moderator

34 minuten ago

Heb jij al gebruik gemaakt van de actie voor tickets voor aankomend weekend?

PretparkenNederland

34 minuten ago

Dit weekend met voordeel naar de Efteling?

Moderator

34 minuten ago

Heb je nog een aanbieding mee kunnen pakken voor het bezoeken van de Efteling? We zijn benieuwd of je gegaan bent en of je de tickets online besteld hebt.

Moderator

34 minuten ago

Heb je wel eens een overnachting gehad in de Efteling? We zijn benieuwd naar je mening.

Moderator

33 minuten ago

Welke aanbieding heb jij mee kunnen pakken voor pretpark de Efteling?

Moderator

33 minuten ago

Welke is het allerleukste volgens jou om naartoe te gaan? Waarom vind je dit pretpark helemaal te gek? We zijn benieuwd naar je mening.

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je een aanbieding mee kunnen pakken bij het online bestellen van de tickets?

Moderato

33 minuten ago

Op dit moment is er nog met voordeel kaartjes te bestellen via de website van de Efteling. Misschien leuk om voor de Winter Efteling te doen?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ben jij vandaag met voordeel naar de Efteling geweest? Heb je een aanbieding mee kunnen pakken op de tickets?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Geldig t/m 31 januari 2019. Ook geldig tijdens de Winter Efteling (m.u.v. het Oud & Nieuw feest). Kassaprijs € 38 € 36 Parkeerticket €10 Koop je uitrijkaart alvast vooraf en bespaar je tijd tijdens je bezoek aan het park. Geldig t/m 31 januari 2019. Bron: Efteling.com

Moderator

33 minuten ago

Heb jij nog een voordeel kunnen meepakken op toegangskaarten bij de Efteling?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je nog een voordeels-aanbieding gevonden?

Moderator

33 minuten ago

Heb je een aanbieding gevonden voor de maand december?

Moderator

34 minuten ago

2 euro voordeel tot eind januari via de website van de Efteling op tickets.

Moderator

33 minuten ago

Ticket jaarrond Geldig t/m 2 februari 2020. Kassaprijs € 40 Ticket laagseizoen €38 Geldig tijdens de laagseizoen periodes t/m 2 februari 2020. Bekijk voor de geldigheid van dit ticket de kalender. (Zie actuele prijzen op de website van de Efteling).

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.