Efteling Kaatsheuvel

De Efteling in Kaatsheuvel

Er zijn weinig plaatsen in Nederland die zo synoniem zijn aan een bepaalde attractie die er gevestigd is als Kaatsheuveul. Denk je aan deze plaats in Noord-Brabant, dan denk je automatisch ook meteen aan De Efteling. Ook niet zo verwonderlijk, want De Efteling is een pretpark dat iedereen in Nederland wel kent of er een keer geweest is. Het is zelfs een pretpark dat wereldwijde roem geniet. Dan kun je als inwoner van deze plaats natuurlijk alleen maar trots zijn dat er een dergelijk pretpark naast je deur is gevestigd. Toch is het voor de mensen die om De Efteling heen wonen niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het is namelijk zo dat de enorme verkeersstroom richting De Efteling ook zorgt voor veel drukte op de wegen. Toch, een kleine prijs om te betalen als je nagaat hoe goed het pretpark is voor de werkgelegenheid in de regio.

Toeristische trekpleister, dat is de Efteling zeker!

Efteling Kaatsheuvel

Bron: https://www.efteling.com/nl/park

De Efteling is een pretpark dat zonder enige twijfel het grootste van Nederland is. Toch wil De Efteling meer. Ze willen dusdanig groeien dat er straks 7 miljoen mensen per jaar op bezoek komen. De Efteling zou dan in de top drie van best bezochte pretparken van Europa komen te staan, wat natuurlijk niet gek is voor zo’n klein land als Nederland! Onlangs kreeg De Efteling dan ook het groene licht om het park nog verder te laten groeien. Zo krijgt ook Kaatsheuvel straks nog meer bekendheid. Al die miljoenen extra mensen die straks vanuit heel Europa en daarbuiten naar het pretpark toekomen, zullen toch ook door dit stadje moeten komen. Het toerisme in de regio krijgt daarmee een flinke extra boost. Zo ontdekken steeds meer mensen dat Kaatsheuvel, alsmede de regio daar omheen, ook zonder De Efteling een bezoekje meer dan waard is. Leuk genoeg in ieder geval om niet alleen maar doorheen te rijden op weg naar De Efteling!

Efteling reviewen:

Ben je wel eens naar het pretpark geweest en wil je je mening geven? Dat kan hieronder.

Efteling Kaatsheuvel
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.