Efteling Kaatsheuvel

Er zijn weinig plaatsen in Nederland die zo synoniem zijn aan een bepaalde attractie die er gevestigd is als Kaatsheuvel. Denk je aan deze plaats in Noord-Brabant, dan denk je automatisch ook meteen aan De Efteling. Ook niet zo verwonderlijk, want De Efteling is een pretpark dat iedereen in Nederland wel kent of er een keer geweest is. Het is zelfs een pretpark dat wereldwijde roem geniet. Dan kun je als inwoner van deze plaats natuurlijk alleen maar trots zijn dat er een dergelijk pretpark naast je deur is gevestigd. Toch is het voor de mensen die om De Efteling heen wonen niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het is namelijk zo dat de enorme verkeersstroom richting De Efteling ook zorgt voor veel drukte op de wegen. Toch, een kleine prijs om te betalen als je nagaat hoe goed het pretpark is voor de werkgelegenheid in de regio. Bekijk hieronder meer over Efteling te Kaatsheuvel.

Bekijk hier de attracties en meer >>

Toeristische trekpleister, dat is de Efteling zeker!

De Efteling is een pretpark dat zonder enige twijfel het grootste van Nederland is. Toch wil De Efteling meer. Ze willen dusdanig groeien dat er straks 7 miljoen mensen per jaar

Efteling Kaatsheuvel
Bron: https://www.efteling.com/nl/park

op bezoek komen. De Efteling zou dan in de top drie van best bezochte pretparken van Europa komen te staan, wat natuurlijk niet gek is voor zo’n klein land als Nederland! Onlangs kreeg De Efteling dan ook het groene licht om het park nog verder te laten groeien. Zo krijgt ook Kaatsheuvel straks nog meer bekendheid. Al die miljoenen extra mensen die straks vanuit heel Europa en daarbuiten naar het pretpark toekomen, zullen toch ook door dit stadje moeten komen.

Het toerisme in de regio krijgt daarmee een flinke extra boost. Zo ontdekken steeds meer mensen dat Kaatsheuvel, alsmede de regio daar omheen, ook zonder De Efteling een bezoekje meer dan waard is. Leuk genoeg in ieder geval om niet alleen maar doorheen te rijden op weg naar de Efteling!

Bekijk hier de website van de Efteling >>

Efteling reviewen:

Ben je wel eens naar het pretpark geweest en wil je je mening geven? Dat kan hieronder.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder ook geplaatst worden of per e-mail toegezonden worden aan info@pretparkennederland.nl.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares