Efteling kaartjes

Efteling kaartjes

Als je naar de Efteling gaat heb je natuurlijk kaartjes nodig. Die kun je op verschillende manieren kopen. De meest simpele wijze voor velen is online via de website van de Efteling. Je kunt echter ook terecht aan de kassa van de Efteling of bij één van de voor-verkoopadresssen.

Bekijk hier de dagtickets voor de Efteling >>

De voordelen van online Efteling kaartjes kopen

Het grootste voordeel van de entreekaartjes via de website van de Efteling aanschaffen is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te gaan staan bij aankomst. Die tijd die je daarmee uitspaart kun je dan extra doorbrengen in het pretpark. Vanzelfsprekend scheelt een online aanschaf je ook een tripje naar één van de voorverkoopadresssen. Als je de Efteling kaartjes online koopt, kun je ook meteen een parkeerticket aanschaffen als je met de auto komt. Daarmee kun je na afloop van je bezoek aan het park gelijk op huis aan. Wel zo comfortabel na een leuk, maar vermoeiend dagje. Verder kun je online diverse arrangementen afsluiten, luisterend naar de namen ‘Ticket Extra’ en ‘Ticket Luxe’ waarmee je eerder het park kunt

Efteling kaartjes

Bron: Efteling.com

betreden en korting krijgt op een souvenir. Ook is een lunch inbegrepen.

Geldigheid Efteling kaartjes

Als je kaartjes voor de Efteling koopt, kun je ze heel het jaar verzilveren. Je zit dus niet vast aan een bepaalde dag, week of maand. De Efteling maakt wel onderscheid tussen kaartjes voor de drukke zomermaanden juli en augustus en de maanden daarbuiten. Wie het iets goedkopere ‘laagseizoen- kaartje’ koopt kan het verzilveren in alle maanden behalve juli en augustus en wie gaat voor een ‘hoogseizoen-entree’ kan met het kaartje alleen in juli of augustus naar binnen. De Efteling kaartjes staan niet op naam, dus ze zijn overdraagbaar.

Efteling kaartjes uitprinten

Na je online bestelling krijg je de Efteling kaartjes per mail toegestuurd. Je kunt de kaartjes vervolgens uitprinten, maar je mag ze ook bij de entree tonen op een smartphone of tablet. Dat laatste is meestal wel zo handig, want scheelt weer inkt en papier. Wie zijn kaartjes bij de kassa van de Efteling of bij een van de verkooppunten koopt, krijgt wel een papieren versie. De kaartjes worden bij de entree door de Efteling gescand, dus als je print zorg dan voor een duidelijk leesbare afdruk. Als je de kaartjes online besteld hebt, maar je bent de bevestigingsmail kwijt, dan kun je via de veel gestelde vragen op de website van de Efteling een telefoonnummer vinden dat je kunt bellen. Er is ook een e-mailadres te vinden. Op basis van je gegevens kunnen ze de bevestigingsmail opnieuw sturen.

Efteling kaartjes voor groepen

Als je met meer dan 20 mensen naar de Efteling gaat, dan kun je beter geen reguliere kaartjes bestellen, maar een groepsarrangement. Handig als je met heel de familie op stap gaat of met je sportvereniging. Op de website van de Efteling lees je precies hoe. Voor schoolreisjes bestaan er eveneens speciale regelingen. En de echte Efteling-fan kiest een voordelig abonnement.

Bekijk hier de kaartjes voor de Efteling >>

Druk in de Efteling?

Lees hier meer of het druk is wanneer je wilt gaan.

Wat vind jij van de entreeprijzen van de Efteling? Laat dit dan hieronder weten.

Efteling kaartjes
4.9 met 22 stemmen

Leave Comment

Maps

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.