Efteling kaartjes april 2019

Als je naar de Efteling gaat heb je natuurlijk kaartjes nodig. Die kun je op verschillende manieren kopen. De meest simpele wijze voor velen is online via de website van de Efteling. Je kunt echter ook terecht aan de kassa van de Efteling of bij één van de voor-verkoopadressen. Op deze pagina lees je meer over het kopen van de tickets.

Bekijk hier de kaartjes in de aanbieding >>

Lees meer over de:

Voor attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel heb je entreekaarten nodig om toegang te verkrijgen tot het park. Wil je Efteling kaartjes kopen tegen de beste prijs? Het attractiepark heeft diverse soorten toegangstickets en er verschillende manieren om aan kaarten te komen. Je kan ze bijvoorbeeld aan de kassa bij het park kopen vanaf €38,- (voor mensen met een beperking of 60+’ers) tot €40,- (reguliere prijs voor een

Toegangskaarten Efteling

Bron: Efteling.com

Efteling ticket). Misschien is het goed om te weten dat kinderen tot en met 3 jaar altijd gratis zijn.

 • Efteling kaarten online of aan de kassa kopen

Via internet kan je verschillende soorten toegangstickets vaak met korting kopen. Zo krijg je via de officiële Efteling site altijd €2,- korting op reguliere kaarten voor het park. Bovendien zie je in het ticket overzicht de mogelijkheden voor verschillende extra opties bij je bezoek aan de Efteling. Zo kan je voorafgaand aan je bezoek kiezen of je enkel een toegangsticket koopt of direct voor wat (goedkopere) extra’s gaat. Hierbij kan je denken aan 30 minuten eerder toegang tot het park in de ochtend met een drank met snack en lunch inclusief of een luxe ticket met alle opties voor een compleet dagje weg.

 • Kaarten met groepskorting

Ga je met een groep op pad? Raadpleeg de Efteling site voor de mogelijkheden voor groepskorting en korting op schoolreizen naar het park. Vanaf 20 personen kan je al aanspraak maken op een gereduceerd tarief. Al vanaf €19,- p.p. kan je daardoor in het park terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je direct reserveren? Dat kan telefonisch, waar je netjes ter woord gestaan wordt door de medewerkers van Efteling. Alle informatie vind je op de site van de Efteling.

 • Kortingsacties voor Efteling kaarten

Naast reguliere tickets die aan de kassa of online verkrijgbaar zijn, zijn er nog een aantal manieren om te besparen op Efteling kaarten. Het pretpark werkt weleens samen met een grote supermarktketen voor €10,- korting per kaart. Ook kan je online op zijn tijd arrangementen en andere acties vinden voor korting op entreekaarten. Raadpleeg het internet dus voordat je naar de Efteling gaat voor de laatste acties om te besparen!

Prijzen update:

 • Parkeerticket
  Geldig t/m 2 februari 2020, € 10
 • Ticket laagseizoen
  Geldig tijdens de laagseizoen periodes t/m 2 februari 2020. Bekijk voor de geldigheid van dit ticket de kalender € 38
 • Ticket jaarrond
  Elke dag geldig t/m 2 februari 2020. € 40

De voordelen van online Efteling kaartjes kopen

Het grootste voordeel van de entreekaartjes via de website van de Efteling aanschaffen is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te gaan staan bij aankomst. Die tijd die je daarmee uitspaart kun je dan extra doorbrengen in het pretpark. Vanzelfsprekend scheelt een online aanschaf je ook een tripje naar één van de voorverkoop adresssen. Als je de tickets voor de Efteling online koopt, kun je ook meteen een parkeerticket aanschaffen als je met de auto komt. Daarmee kun je na afloop van je bezoek aan het park gelijk op huis aan. Wel zo comfortabel na een leuk, maar vermoeiend dagje. Verder kun je online diverse arrangementen afsluiten, luisterend naar de namen ‘Ticket Extra’ en ‘Ticket Luxe’ waarmee je eerder het park kunt

Efteling kaartjes

Bron: Efteling.com

betreden en korting krijgt op een souvenir. Ook is een lunch inbegrepen.

Geldigheid Efteling kaartjes

Als je kaartjes voor de Efteling koopt, kun je ze heel het jaar verzilveren. Je zit dus niet vast aan een bepaalde dag, week of maand. De Efteling maakt wel onderscheid tussen kaartjes voor de drukke zomermaanden juli en augustus en de maanden daarbuiten. Wie het iets goedkopere ‘laagseizoen- kaartje’ koopt kan het verzilveren in alle maanden behalve juli en augustus en wie gaat voor een ‘hoogseizoen-entree’ kan met het kaartje alleen in juli of augustus naar binnen. De Efteling kaartjes staan niet op naam, dus ze zijn overdraagbaar.

Efteling kaartjes uitprinten

Na je online bestelling krijg je de Efteling kaartjes per mail toegestuurd. Je kunt de kaartjes vervolgens uitprinten, maar je mag ze ook bij de entree tonen op een smartphone of tablet. Dat laatste is meestal wel zo handig, want scheelt weer inkt en papier. Wie zijn kaartjes bij de kassa van de Efteling of bij een van de verkooppunten koopt, krijgt wel een papieren versie. De kaartjes worden bij de entree door de Efteling gescand, dus als je print zorg dan voor een duidelijk leesbare afdruk. Als je de kaartjes online besteld hebt, maar je bent de bevestigingsmail kwijt, dan kun je via de veel gestelde vragen op de website van de Efteling een telefoonnummer vinden dat je kunt bellen. Er is ook een e-mailadres te vinden. Op basis van je gegevens kunnen ze de bevestigingsmail opnieuw sturen.

Efteling kaartjes voor groepen

Als je met meer dan 20 mensen naar de Efteling gaat, dan kun je beter geen reguliere kaartjes bestellen, maar een groepsarrangement. Handig als je met heel de familie op stap gaat of met je sportvereniging. Op de website van de Efteling lees je precies hoe. Voor schoolreisjes bestaan er eveneens speciale regelingen. En de echte Efteling-fan kiest een voordelig abonnement.

Meer over de Efteling tickets/kaartjes:

Druk in de Efteling?

Lees hier meer of het druk is wanneer je wilt gaan.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 19 april 2019
Efteling kaartjes april 2019
4.8 met 199 stemmen

19 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Er zijn op dit moment kortingen bij de Efteling. Ga voor meer informatie naar: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

PretparkenNederland

33 minuten ago

- Eén betoverend bezoek aan het park - Geldig t/m 31 januari 2019 (m.u.v. het Oud & Nieuw evenement op 31 december vanaf 19.00 uur) - Kinderen t/m 3 jaar gratis - Ontvang je tickets per e-mail en in Mijn Efteling - Niet meer in de rij bij de kassa (Bron: Efteling.com)

Moderator 1

33 minuten ago

Kaartjes voor het pretpark zijn te bestellen via de website van de Efteling. Ook is het mogelijk om er een parkeerticket bij te kopen.

Moderator 1

33 minuten ago

Heb jij Efteling kaartjes via het internet of bij de kassa gekocht?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je gebruik gemaakt van de aanbiedingen welke er op dit moment zijn op de website van de Efteling? 2 euro korting is er.

Moderator

34 minuten ago

Heb je online kaartjes kunnen kopen voor het pretpark? Er zijn momenteel acties gaande.

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je al kaartjes gekocht voor dit weekend?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Vandaag nog naar de Efteling geweest? Wist je dat je kaartjes kan kopen via de website van de Efteling met korting?

Moderator

33 minuten ago

Voor dit weekend kaartjes gekocht?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je de kaartjes via de website van de Efteling gekocht? En heb je gebruik kunnen maken van de aanbieding?

Moderator 1

33 minuten ago

Ben jij vandaag naar de Efteling geweest? Heb je tickets gekocht via het internet of aan de kassa?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Vandaag al kaartjes gekocht?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je al een kaartje gekocht om de Efteling te bezoeken? We zijn benieuwd of je het via de website van de Efteling besteld hebt.

PretparkenNederland.nl

33 minuten ago

Heb je voor aankomend weekend al tickets gekocht voor de Efteling? Via het internet?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Zijn er nog kaartjes gekocht door u via het internet? We zijn benieuwd of je de aanbieding mee hebt kunnen pakken op de website van de Efteling.

Moderator

33 minuten ago

Nog gelukt om kaartjes te bestellen?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Geldig t/m 31 januari 2019. Ook geldig tijdens de Winter Efteling (m.u.v. het Oud & Nieuw feest). Kassaprijs € 38 € 36 Parkeerticket €10 Koop je uitrijkaart alvast vooraf en bespaar je tijd tijdens je bezoek aan het park. Geldig t/m 31 januari 2019. Bron: Efteling.com

Moderator 1

33 minuten ago

Heb je al kaartjes gekocht via de website van de Efteling zelf?

Moderator

34 minuten ago

Update prijzen maart parkeren: Geldig t/m 2 februari 2020, € 10 Ticket laagseizoen Geldig tijdens de laagseizoen periodes t/m 2 februari 2020. Bekijk voor de geldigheid van dit ticket de kalender € 38 Ticket jaarrond Elke dag geldig t/m 2 februari 2020. € 40

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.