Efteling kaartjes

Als je naar de Efteling gaat heb je natuurlijk kaartjes nodig. Die kun je op verschillende manieren kopen. De meest simpele wijze voor velen is online via de website van de Efteling. Je kunt echter ook terecht aan de kassa van de Efteling of bij één van de voor-verkoopadressen. Op deze pagina lees je meer over het kopen van de tickets.

Voor attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel heb je entreekaarten nodig om toegang te verkrijgen tot het park. Wil je Efteling kaartjes kopen tegen de beste prijs? Het attractiepark heeft diverse soorten toegangstickets en er verschillende manieren om aan kaarten te komen. Je kan ze bijvoorbeeld aan de kassa bij het park kopen vanaf €38,- (voor mensen met een beperking of 60+’ers) tot €40,- (reguliere prijs voor een Efteling ticket). Misschien is het goed om te weten dat kinderen tot en met 3 jaar altijd gratis zijn.

 • Efteling kaarten online of aan de kassa kopen

Via internet kan je verschillende soorten toegangstickets vaak met korting kopen. Zo krijg je via de officiële Efteling site altijd €2,- korting op reguliere kaarten voor het park. Bovendien zie je in het ticket overzicht de mogelijkheden voor verschillende extra opties bij je bezoek aan de Efteling.

Zo kan je voorafgaand aan je bezoek kiezen of je enkel een toegangsticket koopt of direct voor wat (goedkopere) extra’s gaat. Hierbij kan je denken aan 30 minuten eerder toegang tot het park in de ochtend met een drank met snack en lunch inclusief of een luxe ticket met alle opties voor een compleet dagje weg.

 • Kaarten met groepskorting

Ga je met een groep op pad? Raadpleeg de Efteling site voor de mogelijkheden voor groepskorting en korting op schoolreizen naar het park. Vanaf 20 personen kan je al aanspraak maken op een gereduceerd tarief. Al vanaf €19,- p.p. kan je daardoor in het park terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je direct reserveren? Dat kan telefonisch, waar je netjes ter woord gestaan wordt door de medewerkers van Efteling. Alle informatie vind je op de site van de Efteling.

 • Kortingsacties voor Efteling kaarten

Naast reguliere tickets die aan de kassa of online verkrijgbaar zijn, zijn er nog een aantal manieren om te besparen op Efteling kaarten. Het pretpark werkt weleens samen met een grote supermarktketen voor €10,- korting per kaart. Ook kan je online op zijn tijd arrangementen en andere acties vinden voor korting op entreekaarten. Raadpleeg het internet dus voordat je naar de Efteling gaat voor de laatste acties om te besparen!

Prijzen update:

 • Parkeerticket
  Geldig t/m 2 februari 2020, € 10
 • Ticket laagseizoen
  Geldig tijdens de laagseizoen periodes t/m 2 februari 2020. Bekijk voor de geldigheid van dit ticket de kalender € 38
 • Ticket jaarrond
  Elke dag geldig t/m 2 februari 2020. € 40

Bestel de Efteling kaartjes online

Het grootste voordeel van de entreekaartjes via de website van de Efteling aanschaffen is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te gaan staan bij aankomst. Die tijd die je daarmee uitspaart kun je dan extra doorbrengen in het pretpark. Vanzelfsprekend scheelt een online aanschaf je ook een tripje naar één van de voorverkoop adressen.

Als je de tickets voor de Efteling online koopt, kun je ook meteen een parkeerticket aanschaffen als je met de auto komt. Daarmee kun je na afloop van je bezoek aan het park gelijk op huis aan. Wel zo comfortabel na een leuk, maar vermoeiend dagje. Verder kun je online diverse arrangementen afsluiten, luisterend naar de namen ‘Ticket Extra’ en ‘Ticket Luxe’ waarmee je eerder het park kunt betreden en korting krijgt op een souvenir. Ook is een lunch inbegrepen.

Geldigheid Efteling kaartjes

Als je kaartjes voor de Efteling koopt, kun je ze heel het jaar verzilveren. Je zit dus niet vast aan een bepaalde dag, week of maand. De Efteling maakt wel onderscheid tussen kaartjes voor de drukke zomermaanden juli en augustus en de maanden daarbuiten. Wie het iets goedkopere ‘laagseizoen- kaartje’ koopt kan het verzilveren in alle maanden behalve juli en augustus en wie gaat voor een ‘hoogseizoen-entree’ kan met het kaartje alleen in juli of augustus naar binnen. De Efteling kaartjes staan niet op naam, dus ze zijn overdraagbaar.

Efteling kaartjes uitprinten

Na je online bestelling krijg je de Efteling kaartjes per mail toegestuurd. Je kunt de kaartjes vervolgens uitprinten, maar je mag ze ook bij de entree tonen op een smartphone of tablet. Dat laatste is meestal wel zo handig, want scheelt weer inkt en papier. Wie zijn kaartjes bij de kassa van de Efteling of bij een van de verkooppunten koopt, krijgt wel een papieren versie.

De kaartjes worden bij de entree door de Efteling gescand, dus als je print zorg dan voor een duidelijk leesbare afdruk. Als je de kaartjes online besteld hebt, maar je bent de bevestigingsmail kwijt, dan kun je via de veel gestelde vragen op de website van de Efteling een telefoonnummer vinden dat je kunt bellen. Er is ook een e-mailadres te vinden. Op basis van je gegevens kunnen ze de bevestigingsmail opnieuw sturen.

Efteling kaartjes voor groepen

Als je met meer dan 20 mensen naar de Efteling gaat, dan kun je beter geen reguliere kaartjes bestellen, maar een groepsarrangement. Handig als je met heel de familie op stap gaat of met je sportvereniging. Op de website van de Efteling lees je precies hoe. Voor schoolreisjes bestaan er eveneens speciale regelingen. En de echte Efteling-fan kiest een voordelig abonnement.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 29 juni 2020

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *