Efteling Jokie en Jet

De Efteling heeft entertainment voor bezoekers van alle leeftijd. Het duo Jokie en Jet is speciaal voor de allerkleinste bezoekers van het park. Deze pretneus met zijn paarse vogeltje Jet is altijd bezig met het ontdekken van de wereld. Jokie en Jet zijn in het pretpark te vinden in de attractie Carnaval Festival. Hier reis je samen met deze twee personages de wereld rond, wat vooral voor de allerkleinsten een leuke manier is om de verschillende culturen van de wereld te leren kennen. Joke en Jet zijn door de hele attractie te zien: in een vliegtuigje, bij de toren van Pisa en tussen de ijsberen op de Noordpool.

Bekijk hier alles over Jokie en Jet >>

Lees meer over:

Efteling Jokie en Jet, de personages.

Efteling Jokie en Jet
Bron: Efteling.com

Veel kleine bezoekers kennen deze twee personages vanwege de populaire televisieserie die sinds 2012 te zien is. In deze serie reist de nar de wereld rond samen met Jet. In hun luchtballon beleven ze allerlei avonturen en komen ze steeds weer nieuwe personages tegen. Naast de serie is er ook een boekenreeks verschenen die speciaal is ontwikkeld voor kleine kinderen. Jokie is al een ouder personage dat al wat langer in de Efteling te zien was, maar sinds de ontwikkeling van deze serie zijn Jokie en Jet ontzettend populair geworden.

Jokie en Jet ontmoeten in de Efteling?

Jokie en Jet zijn in de Efteling niet alleen maar in Carnaval Festival te vinden. Kinderen krijgen namelijk ook de kans om de twee personages te ontmoeten. Op het plein voor Carnaval Festival verschijnen Jokie en Jet soms. Hier geven ze samen een leuke show voor alle bezoekers en kan iedereen met ze op de foto. In de souvenirwinkel naast Carnaval Festival is bovendien ook alles te vinden van Jokie en Jet. Naast de boeken en de televisieserie, is hier ook andere merchandise van het koppel verkrijgbaar.

Ga naar de website van de Efteling voor meer informatie over Jokie en Jet: https://www.efteling.com/nl/park/shows/jokie-en-jet.

Enkele populaire filmpjes:

Reactie achterlaten, bijvoorbeeld een review of een bepaalde opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *