Efteling hotel suites

De Efteling staat bekend om de prachtige werelden die ze creëren voor jong en oud. Wanneer je hier rondloopt, voelt het net alsof je in een sprookje bent. Het park is inmiddels zo groot en uitgebreid dat het geen overbodige luxe is om twee dagen te blijven. Het Efteling hotel is al sinds 1992 de plek waar bezoekers een nachtje kunnen blijven slapen. Er zijn verschillende gethematiseerde suites in het hotel te vinden waardoor je zelfs in een sprookje kunt overnachten.

Bekijk hier het hotel >>

Lees meer over:

Efteling hotel suites, de thema-suites.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=oQclBUM2seA)

Het grootste deel van de suites is ingericht in een sprookjesthema. Zo kan je in een kamer slapen die is ingericht als de wereld van Assepoester, de Wolf en de Zeven Geitjes, Sneeuwwitje, Roodkapje, de Sprookjesboom, Doornroosje of Hans en Grietje. Zo kun je een nacht slapen in een bedstee zoals Roodkapje, of overnachten in het snoephuisje van Hans en Grietje. In de meeste suites kun je overnachten met twee volwassenen en twee kinderen.

Vliegende Hollander suite, Fata Morgana suite en meer.

Efteling hotel suites
Bron: Efteling.com

Sprookjes zijn niet de enige attracties van de Efteling. Daarom zijn er ook verschillende suites ingericht in de stijl van een aantal populaire attracties in het park. De Vliegende Hollander suite vervoert je naar het leven op een schip, terwijl je 1001 nachten beleeft in de Fata Morgana Suite. Ook een kamer in de stijl van Pardoes mag niet ontbreken, want hij is de mascotte van het park. Dankzij het grote aanbod is het mogelijk om te overnachten in een kamer die is ingericht in je favoriete attractie van het park. Een hotelkamer hoeft namelijk niet saai te zijn, maar magisch. Zo kan je zelfs na een dag in de Efteling door blijven dromen en bijkomen voor de volgende dag in dit attractiepark.

Review een hotelsuite van de Efteling.

Heb je een ervaring door te overnachten in één van de suites, dan kan je hieronder het formulier invullen.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *