Efteling hotel ontbijt

Voor een ‘bed-overnachting’ moet je natuurlijk in het Efteling Hotel slapen. Vlakbij het park staat dit 4-sterren gestileerde kasteelhotel. Het attractiepark de Efteling is zo groot dat je je er met gemak meerdere dagen in kunt vermaken. Wat is dan leuker dan een bijbehorende sprookjesovernachting? Lees hieronder meer over het ontbijten en het hotel van de Efteling. Ook komen de verschillende suites van de Efteling aan bod. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie overnachting in het Efteling hotel.

Efteling hotel en ontbijt.

Het hotel heeft drie soorten kamers. De luxe en grote Comfort-Rooms, de Junior Suites (groter dan de Comfort-Rooms) en 20 sprookjessuites. Deze laatste zeer luxe suites zijn geheel in het thema van een sprookje gedecoreerd en ingericht. Slaap bijvoorbeeld in een van de torens van het kasteel in de kapiteinshut van de Vliegende Hollander. Met hout betimmerde, leunende wanden maken alsof je werkelijk in de boeg van het spookschip zit. Er is zelfs een echte scheepskooi voor de kleintjes. De zithoek komt zo uit een VOC-schip.

Je kunt ook in de Roodkapje-suite overnachten. Deze gezellige suite is geheel naar grootmoedertijd ingericht met echt nog antieke ruitjesdessins en een ‘open haard’. Nu maar hopen dat de enge wolf niet in je bed ligt. De Caroussel-Suite is de meest kleurrijke van alle thema-suites. In een torenkamer waan je je op een oude kermis. Je hebt twee grote tweepersoonsbedden, een zithoek en in de badkamer een jacuzzi. Natuurlijk is er een schommelpaard en zijn er lachspiegels.

Ontbijten aan het kasteelbuffet in de Efteling.

Eten in het hotel kun je doen in De Hoffelijke Heraut of geniet in het weekend in de Koninklijke Kasteelzaal van een overheerlijk Kasteelbuffet. Voor een eenvoudige snack en een biertje kun je terecht in de Gelagkamerbar. Natuurlijk zit bij iedere overnachting een zeer luxueus ontbijt inbegrepen evenals de entreekaart(en) voor de Efteling zelf. Als gast van het hotel heb je een eigen entree naar de Efteling waar je zonder lange rijen het pretpark in kunt.

Hotel ontdekken van de Efteling?

Ga dan voor meer informatie naar: https://www.efteling.com/nl/hotel/ontdek-het-hotel. Heb je een vraag, opmerking of wil je een review delen met anderen? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *