Efteling hotel arrangement

Ben je ook zo dol op sprookjes en attracties en wil je eigenlijk helemaal niet naar huis als de poorten van de Efteling sluiten? Dat hoeft ook helemaal niet! Met een hotel arrangement kun je ook na sluitingstijd blijven genieten van al het moois wat de Efteling te bieden heeft. Eet de lekkerste gerechten in het hotel van het restaurant, en ontmoet Pardoes terwijl je geniet van een heerlijk ijsje. Ben je moe van de avonturen van de dag? Kom dan helemaal tot rust in één van de luxe kamers of thema suites. Lees hieronder verder over een Efteling hotel arrangement.

Bekijk hier de arrangementen & het hotel >>

Lees meer over:

Overnachten in de Efteling met een hotel arrangement

Efteling hotel arrangement
Bron: Efteling.com

Het Efteling hotel heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen een fijne slaapplaats. Stap je dit hotel binnen? Wees dan voorbereid op een sprookjesachtig

en feeëriek verblijf. De echte sprookjesliefhebbers overnachten natuurlijk in één van de betoverende themakamers zoals bijvoorbeeld de Vliegende Hollander, of de sneeuwwitje suite. In deze luxe kamers beleef je jouw favoriete attractie of sprookje telkens weer opnieuw, terwijl je omgeven bent van comfort en luxe. Gezellig met het hele gezin blijven overnachten? De thema-suites van het Efteling hotel zijn voorzien van een tweepersoonsbed, en twee kinderbedden.

Met een Efteling hotel arrangement heb je tevens de keuze om te blijven overnachten in een comfort kamer. In deze luxe en moderne hotelkamers ontbreekt het je aan niets, en kun je in alle rust nagenieten van de magische momenten van de dag. Met een Efteling hotel arrangement ben je niet alleen zeker van een bijzondere overnachting, maar beleef je de volgende morgen alle avonturen van de Efteling nog een keer opnieuw.

Een Efteling hotel arrangement boeken

In de magische wereld van de Efteling is zoveel te zien en te beleven, dat je het liefst wat langer wil blijven dan 1 dag. Met een Efteling hotel arrangement kan dat! Met dit arrangement geniet je niet alleen van een overnachting in luxe en comfort, maar ook van een heerlijk ontbijt. Heb je weer voldoende energie opgedaan voor de dag? Met een hotel arrangement mag je zelfs 15 minuten voor openingstijd de magische wereld van de Efteling binnenstappen. Voor de gasten van het hotel heeft de Efteling een aparte ingang naar het park op loopafstand. Zo heb je magie, sprookjes en avontuur altijd binnen handbereik.

Blijf je liever nog even in het hotel? Geniet dan van een heerlijke kop koffie met wat lekkers in de bar of op het terras van het hotel, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin van het hotel.

Een filmpje van het pretpark:

Wat is jouw ervaring met een hotel arrangement?

Wil je een review delen, bijvoorbeeld een goede of juist een mindere beoordeling? Laat dit dan hieronder weten. Toevoegen, opmerking of correctie kan hieronder geplaatst worden.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *