Efteling entree

Als je naar de Efteling gaat, zijn er vanzelfsprekend kaartjes nodig voor de entree. Die entreekaartjes zijn op verschillende wijzen aan te schaffen. Meest voor de hand ligt het om ze online te bestellen via de website van de Efteling. Met een paar muisklikken heb je alles geregeld. En dat scheelt dus weer een ritje naar een voorverkoopadres of een lange rij voor de kassa van de Efteling. Lees in dit artikel meer over de Efteling entree.

Bekijk hier de entree >>

Lees meer over:

Online entreekaartjes kopen op de website

De rijen voor de kassa bij de Efteling kunnen lang zijn. Zeker in de drukke vakantiemaanden juli en augustus. Als je de kaartjes online aanschaft, loop je meteen door naar de entree van de Efteling. Die minuten die je uitspaart kun je zo besteden aan misschien wel besteden aan het bezoek van een extra attractie. Online kun je naast entreekaartjes ook gelijk een parkeerticket bestellen, zodat je na afloop van je bezoek niet in de rij hoeft te staan. Verder biedt de Efteling diverse

arrangementen aan, waarmee je een half uurtje eerder naar binnen mag en alvast de toegang hebt tot tien attracties. Er bestaat een ‘Ticket Extra’ en een ‘Ticket Luxe’ waarmee je korting krijgt op een souvenir en ook kunt gaan genieten van de inbegrepen lunch.

Efteling entree
Bron: Efteling.com

Geldigheid Efteling kaartjes

De kaartjes voor de Efteling zijn niet gebonden aan een bepaalde dag. Je kunt zelf bepalen wanneer je de toegangskaartjes verzilvert gedurende het jaar. Wel maakt de Efteling onderscheid tussen kaartjes voor het hoogseizoen en laagseizoen. Het hoogseizoen zijn de maanden juli en augustus waarin het door het goede weer in combinatie met de schoolvakanties vaak druk is.

Die entreekaartjes zijn iets duurder dan de reguliere kaartjes en dus alleen in die twee aangegeven maanden inwisselbaar voor een entree. Wie een kaartje voor het ‘laagseizoen’ koopt is een paar euro minder per persoon kwijt en kan elke maand kiezen in het jaar voor een bezoek, zolang het maar niet juli en augustus is. De Efteling-kaartjes staan overigens niet op naam.

Uitprinten van Efteling kaartjes

Bij de entree van de Efteling wordt vanzelfsprekend om je toegangskaartje gevraagd. Als je die gekocht hebt bij een van de voorverkoopadressen of aan de kassa van de Efteling is dat een papieren entreebewijs, maar wie de kaartjes online heeft gekocht kan ook kiezen voor een digitaal exemplaar. Die kun je gewoon laten zien op je smartphone of tablet. Dat scheelt weer inkt en papier.

Entree Efteling met groepen

Als je met een grote groep naar de Efteling gaat, bijvoorbeeld met heel je familie of de sportvereniging, kun je gebruik maken van een groepsarrangement. Dat geldt alleen voor groepen van 20 personen of meer. Op de website van de Efteling kun je precies nalezen hoe je zo’n groepsarrangement regelt. Voor schoolreisjes kun je eveneens afspraken maken. En voor de grootste Efteling-fans bestaat er de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement. Dat scheelt de frequente bezoeker veel geld op jaarbasis. De Efteling is overigens het hele jaar elke dag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Wat is jouw ervaring met de Efteling, wat vind je van de entree en de bijbehorende prijzen? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *