Efteling aanbieding

Een heerlijk dagje naar de Efteling is voor velen een ware mini-vakantie. En dat mag best wat kosten. Toch kan een entreebewijs behoorlijk kostbaar zijn, helemaal als je maar een beperkt budget hebt. Wie een beetje slim is, koopt echter zijn kaartjes voor de Efteling met een korting. En er zijn soms aanbiedingen te vinden via supermarkten. Na het vertoon van een volle spaarkaart kun je dan voordelig naar de Efteling bijvoorbeeld. De Efteling biedt zelf ook heel het jaar doorlopend aanbiedingen aan. Wie zijn entreekaartjes online bestelt, krijgt namelijk altijd 2 euro korting. Lees hieronder meer over de Efteling aanbieding.

Bekijk hier de acties bij de Efteling >>

Online entreekaartje Efteling

Efteling aanbieding
Bron: Efteling.com

Je kunt kaartjes voor de Efteling kopen aan de kassa, maar ook bij haar voorverkoopadressen of via de website van de Efteling. De eerste twee opties kosten vaak meer tijd en zeker in de drukke zomermaanden kunnen er flinke rijen staan aan de kassa van de Efteling. Om dat te voorkomen heeft de Efteling het hele jaar lang een aanbieding voor wie online zijn kaartjes aanschaft. Via de website van de Efteling betaal je namelijk 2 euro minder per kaartje dan wanneer je hetzelfde kaartje aan de kassa of in de voorverkoop zou aanschaffen.

Zeker als je met flink wat personen naar de Efteling wilt gaan, scheelt dat een fors bedrag. De Efteling heeft online ook andere aanbiedingen in de vorm van upgrades. Zo kun je je entreebewijs opwaarderen naar een ‘Ticket Extra’ of een ‘Ticket Luxe’. Voor een scherpe prijs krijg je dan een ticket waarbij ook een lunch inbegrepen zit en een leuke korting krijgt op een souvenir. Bovendien mag je een half uur eerder het pretpark betreden om alvast in alle rust van een aantal attracties te genieten.

Last minute overnachting in de Efteling

Wat niet iedereen weet is dat je ook in de Efteling kunt overnachten. Er is een groot aanbod aan hotelkamers, appartementen en vakantiewoningen. Voor de hand ligt om die maanden van te voren te boeken, maar last minute een overnachting regelen kan een stuk voordeliger zijn. Op de website van de Efteling vind je onder het kopje ‘last minutes’ de meest recente aanbiedingen. Zeker op het moment dat een bepaalde datum dichterbij komt en er zijn nog relatief weinig overnachtingen geboekt, zullen de aanbiedingen het aantrekkelijkst zijn.

Bekijk hier de last minutes bij de Efteling >>

Met een groep naar de Efteling

Als je van plan bent om met een grote vriendengroep, heel je familie of je sportvereniging naar de Efteling te gaan, tel dan eerst met hoeveel personen je het pretpark wilt bezoeken. Zijn het er meer dan twintig? Dan maak je aanspraak op een Efteling arrangement. En daarmee kun je rekenen op kortingen. Voor de echte pretpark-fan biedt de Efteling ook een abonnement aan. Daarmee betaal je flink minder. Wel zo fijn als je misschien wel elke maand naar de Efteling zou willen maar het dan te duur wordt.

Oude actie:

Ga voor de acties naar de website van de Efteling zelf (Efteling.com).

Zelf bepaalde aanbiedingen gezien?

Vul dan hieronder het formulier in.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *