Ecomare

Ecomare

Ben jij op vakantie op Texel? Dan is een dagje Ecomare bezoeken absoluut een van de leukste belevenissen op het eiland. Ecomare is gelegen in De Koog. Ben jij helemaal dol op zeehonden of bruinvissen? Wil je iets leren over diverse diersoorten die leven in de zee? Of kom je walvisskeletten ontdekken in de Walviszaal? Een dagje in Ecomare is een unieke beleving voor het hele gezin. Tussendoor kun je even heerlijk ravotten in de speeltuin en genieten van een lekker hapje en drankje. In de exposities kom je er achter wie de bruinvis heeft vermoord, maar ook kom je te weten wie de vijanden van de mossel zijn. Heb jij altijd al willen weten wat meeuwen eten? Ook dan ben je bij Ecomare aan het juiste adres.

Bekijk hier de overnachtingen bij Ecomare =>

Entreeprijzen, openingstijden en bereikbaarheid van Ecomare.

Ecomare
Bron: https://www.ecomare.nl/

Ecomare bevindt zich zoals eerder genoemd in De Koog op Texel. Indien je met de auto komt kun je met het Texel-E-Vignet overal parkeren. Dit vignet is ook geldig op het parkeerterrein van Ecomare.

Dagelijks is Ecomare geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is het park gesloten, alle andere 363 dagen van het jaar kun je er een heerlijk, leerzaam dagje beleven.

Online je tickets kopen levert je een korting op van 5%. Voor volwassenen geldt een entreeprijs van €13,- per persoon. Kinderen van 4 tot en met 13 jaar betalen €9,- per persoon. Tot en met 3 jaar mag je Ecomare gratis bezoeken.

Ecomare met korting bezoeken

Een dagje uit met het hele gezin kan soms best een dure beleving worden. Gelukkig zijn er websites die soms tickets met korting aanbieden. Niet altijd, maar met regelmaat kun je via de website van de ANWB entreetickets met korting kopen. Helaas is er op dit moment geen actie. Indien je lid bent van het WNF kun je Ecomare gratis bezoeken. WNF-rangers mogen gratis naar binnen indien je de bon uit het boekje meeneemt en je clubpas.

Meer over Ecomare:

Vragen, opmerkingen of jouw ervaring delen met Ecomare? Dat kan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *