Ecomare tickets

Wil je een gezellig dagje uit op Texel? Bezoek dan Ecomare! Bekijk de zeehonden, bruinvissen, vogels en vissen in het prachtige natuurmuseum Ecomare. Wil je tickets kopen voor dit natuurpark in Texel? Lees dan gauw verder hoe je eenvoudig en voordelig tickets kunt kopen voor Ecomare.

Bekijk hier de last minute overnachtingen voor Ecomare >>

Waar tickets kopen voor Ecomare?

 • Aan de deur
  Ga je spontaan naar Ecomare? Dat kan! Je kunt gewoon tickets kopen bij het museum zelf. Je betaalt dan € 9,- per kind tot en met 13 jaar en € 13,- per volwassenen. Je kunt direct naar binnen en genieten van het prachtige museum, meer leren over de visachtige en vogels van Texel.
 • Online
  Ecomare tickets
  (Bron: Ecomare.nl)

  Je kunt de rij bij Ecomare overslaan wanneer je online tickets hebt gekocht. Deze tickets kun je op datum kopen en zo kun je jouw bezoek aan Ecomare goed inplannen. Wanneer je online bij Ecomare tickets koopt, geniet je direct van korting op de entreekaartjes. Online zijn de tickets namelijk € 8,55 per kind en € 12,35 voor volwassenen. Zo ben je een stuk voordeliger uit.

 • Korting op tickets
  Bij Ecomare hebben sommige mensen of groepen recht op korting. Bezoek je bijvoorbeeld Ecomare met een groep van 15 personen of meer? Dan ontvang je maar liefst 15% kassakorting. Wanneer je met een groep van 40 personen naar Ecomare gaat, dan betaalt iedereen de kinderprijs van € 9,- per persoon. Kinderen die lid zijn van Kids for Animals of het WNF, mogen gratis naar binnen. Iedereen die in het bezit is van een CJP-pas, StayOkay-card of het Staatsbosbeheer buitenpas, ontvangt direct 10% korting. Bekijk de website van Ecomare om te zien wie allemaal recht heeft op korting.
 • Ticket acties
  Niet alleen via Ecomare kun je entreekaartjes kopen voor Ecomare. Ook zijn er grote aanbieders die extra voordeliger entreekaartjes voor Ecomare aanbieden. Zo geniet je van een fikse korting op de entreeprijs. Het is daarom aan te raden om altijd eerst online op zoek te gaan naar unieke kortingscode of grote aanbieders van entreekaartjes. Zo kun je genieten van combinatiekorting of korting wanneer je met een grote groep gaat.

Geniet van Ecomare en koop jouw tickets online of aan de kassa bij Ecomare.

Meer parken.

Vraag of opmerking? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *