Ecomare prijzen

Ecomare prijzen

Toegangstickets voor Ecomare koop je aan de kassa of bestel je alvast online via de officiële website. Door je kaartjes van te voren te kopen ben je straks sneller binnen en bespaar je, want de prijzen liggen online net iets lager.

Bekijk hier de overnachtingen bij Ecomare =>

Prijzen tickets Ecomare

Ecomare prijzen

Bron: https://www.ecomare.nl/

Online

  • Volwassenen: €12,35
  • Kinderen (4 t/m 13 jaar): €8,55

Aan de kassa

  • Volwassenen: €13,-
  • Kinderen: €9,-

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen, net als alle Texelaars. Zij kunnen bij de gemeente een persoonlijke pas aanvragen waarmee ze gratis toegang krijgen tot diverse musea op Texel, waaronder Ecomare.

Korting op je kaartjes

Op vertoon van je pas van CJP, StayOkay, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of Landschap Noord-Holland krijg je 10% korting op je ticket. Jeugdleden van het WNF en Kids for Animals krijgen gratis toegang.

Excursies
Niet alleen bestel je toegangstickets via de website, je kunt er ook de leukste excursies boeken. Elk seizoen worden er nieuwe activiteiten georganiseerd voor volwassenen, kinderen en gezinnen. Tijdens een excursie ga je bijvoorbeeld wadlopen of leer je van alles over de Slufter of de dieren in dit gebied. De prijzen voor een excursie liggen gemiddeld tussen de €6,50 en €10,-.

Groepen
Kom je met de hele familie of misschien wel het bedrijf naar Ecomare? Groepen vanaf 15 personen krijgen 15% korting op de entreetickets en groepen vanaf 40 personen betalen de kinderprijs (€9,- per ticket). Reserveren is niet nodig en de korting wordt aan de kassa automatisch verrekend. Neem wel even contact op als je ook een excursie wil doen of misschien een lekkere lunch voor het hele gezelschap wil reserveren. Ook voor scholen is er een speciaal programma voor buiten opgesteld, dat €140 kost voor een groep van maximaal 30 kinderen. Leerlingen en begeleiders betalen het speciale entreetarief van €7,25. Er is van alles mogelijk bij Ecomare!

Voor actuele prijzen verwijzen wij je graag naar de website van Ecomare zelf.

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen kan hieronder.

Ecomare prijzen
4.8 met 15 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.