Ecomare openingstijden

Ecomare openingstijden

Als je van de natuur houdt en ook nog eens van water, dan is Ecomare de ideale plek om eens heen te gaan. Daar is namelijk zeer veel te beleven voor de echte eilandliefhebbers. Maar ook voor dierenliefhebbers is het een groot feest om daar eens een bezoekje te brengen. Ze vangen namelijk zeehonden op, maar daarnaast ook vogels. Ecomare is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Naast leerzaam is het namelijk ook zeer educatief. Er zitten namelijk ook musea bij en dit is zeer leerzaam voor kinderen. Het personeel dat er rondloopt weet ook heel veel te vertellen over alles wat er te zien is.

Bekijk hier de overnachtingen bij Ecomare =>

Ecomare openingstijden

Bron: https://www.ecomare.nl/openingstijden/

Bij Ecomare vinden er door het jaar heen verschillende exposities plaats. De exposities zin heel leerzaam en soms kunnen de kinderen zelf op onderzoek uit. Dit is werkelijk waar genieten geblazen. Er is echter ook een duinpark. Hier kun je heerlijk gaan wandelen met het hele gezin. Er zijn verschillende wandelingen waartussen je kunt kiezen die altijd leuk zijn om te doen. Er zijn speciale kinderwandelingen, maar ook wandelingen die volledig gericht zijn op volwassenen. Hetgeen jij prefereert hangt af van wat voor soort wandelaar je bent. Ook is er voor de kinderen een speelplek waar alle speelattributen te vinden zijn die je je maar kunt bedenken.

Wanneer is het park geopend?

Ook voor een hapje eten is het daar heerlijk. Je kunt daar genieten vaan heerlijk eten of van een lekkere kop koffie. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de duinen en zeehonden. Dit is natuurlijk hartstikke leuk. De openingstijden kunnen nog wel eens variëren, maar doorgaans is het open van 9:30 tot 17:00. Maar tijden kunnen afwijken in de vakanties. De ene dag is het ook drukker dan de andere dag. Zeker voor schoolreisjes is het daarom verstandig om te informeren wat de beste dagen zijn om dit uit te voeren. Zo kun je optimaal genieten van al het mooist wat er te beleven valt.

Bekijk hier de actuele openingstijden.

Vraag, opmerking of een review achterlaten kan hieronder.

Ecomare openingstijden
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.