Ecomare korting

Extra voordelig een dagje naar Ecomare in Texel? Dat is mogelijk! Geniet van dit unieke natuurmuseum met zeehonden, vissen en vogels voor de beste prijs. Maak de reis naar Texel een onvergetelijk avontuur met een dagje naar Ecomare. Hoe je korting kunt krijgen bij Ecomare, dat lees je hier.

Bekijk hier de overnachtingen bij Ecomare >>

Lees hier verder over de:

Online tickets bestellen met korting.

De meest eenvoudige manier om direct te profiteren van korting, is door de entreekaarten online te kopen. Je kunt online kaartjes kopen voor een vaste datum. Wanneer je online tickets koopt, ontvang je 5% korting op de entreeprijs. Ben je van plan om naar Ecomare te gaan? Bestel dan de kaarten online en geniet van korting en voorkom lange wachtrijen bij de kassa. Je kunt met online kaarten namelijk direct naar binnen.

Groepskortingen

Ecomare korting

Bron: https://www.ecomare.nl/plan/

Ga je met een grote groep naar Ecomare? Dan ontvang je ook de zogenaamde groepskorting. Je kunt groepkorting al ontvangen vanaf 15 personen. Je ontvangt dan 15% kassakorting. Ga je met een groep van meer dan 40 personen? Dan betaalt iedereen de kinderprijs van € 9,- voor entree. Ook schooluitjes zijn mogelijk bij Ecomare, hier geldt een speciaal tarief van € 7,25 per persoon voor.

Gratis toegang

Zijn jouw kinderen lid van Kids for Animals of het WNF? Dan mogen jouw kinderen helemaal gratis naar binnen. Vergeet jouw lidmaatschappas niet mee te nemen. Deze moet je laten zien om de korting te kunnen ontvangen.7

10% korting

Ecomare geeft 10% korting op entreetickets aan mensen die lid zijn Natuurmomumenten, Staatsbosbeheer of Landschap Noord-Holland. Bezit jij een CJP-pas of StayOkay-card? Dan ontvang je ook 10% korting op de entreekosten.

Een dagje naar Ecomare? Zorg dat je weet waar jij recht op hebt en geniet van een extra voordelig dagje uit. Bezoek Ecomare en bestel jouw kaarten online om direct te profiteren van korting.

Meer uitjes vind je hier.

Vraag, opmerking of wil je misschien een review achterlaten over Ecomare? Dat kan hieronder. Vul het contactformulier in, ook wanneer je kortingscodes hebt gevonden op het internet.

Ecomare korting
4.1 met 9 stemmen

1 Bericht

Moderator

34 minuten ago

Heb jij een korting gevonden voor Ecomare?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.