Ecomare drukte

Bezoek Ecomare en geniet van de wereld van de zeehond, vissen en vogels. Bij Ecomare op Texel is er altijd wel iets te beleven. Wil je Ecomare bezoeken op een rustige dag en de drukte vermijden? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je alles over de drukte bij Ecomare. Wat zijn de topdagen en wanneer geniet je van een rustig bezoek?

Bekijk hier de overnachtingen bij Ecomare =>

Is het in de schoolvakanties druk in Ecomare?

Ecomare drukte

Bron: https://www.ecomare.nl/plan/tickets/

In de schoolvakanties is er niet alleen het meeste te beleven bij Ecomare, ook zijn er veel kinderen vrij en is Ecomare altijd erg druk. Je kunt de leukste activiteiten beleven in de schoolvakanties, maar je moet dan wel rekening houden met extra drukte. Dit kan betekenen dat er langere wachtrijen zijn bij de kassa. Koop daarom online jouw tickets om deze wachtrij al over te slaan.

  • Georganiseerde activiteiten
    Er is altijd wel iets te beleven bij Ecomare, er worden veel activiteiten georganiseerd. Wanneer er een geplande activiteit plaatsvinden is het altijd drukker in Ecomare. Je kunt online de kalender van Ecomare bekijken en zien wanneer er activiteiten staan gepland.
  • Doordeweeks
    Buiten de schoolvakanties om en op rustige doordeweekse dagen geniet je optimaal van een rustig bezoek aan Ecomare. Doordeweekse ochtenden zijn de beste tijden om Ecomare te bezoeken als je niet van drukte houdt. Echter, het is wel mogelijk dat er schooluitjes gepland staan.
  • Neem contact op met Ecomare
    Je kunt altijd persoonlijk contact opnemen met Ecomare. Wil je informatie over de verwachtte drukte? Dan kun je de klantenservice bellen voor meer informatie. Zij kunnen toelichten of er veel mensen verwacht worden en of het erg druk is.

Genieten van alle zeedieren en vogels bij Ecomare in Texel? Het is een geweldig uitje voor het hele gezin. Houd je niet van drukte? Mijd dan de schoolvakanties en bezoek Ecomare buiten de schoolvakanties om.

Vraag of opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *