Duitsland top 10 pretparken.

Als je alle attractieparken in Nederland zat bent, dan ga je toch gewoon naar Duitsland met zijn vele pretparken? Hier een top 10. Ben je overigens zelf wel eens naar een pretpark in Duitsland geweest, bijvoorbeeld Europa-park of een ander attractiepark dan kan je hieronder je mening geven.

Top 10 attractieparken Duitsland

  1. Europa-park in Rust is op Disney-Parijs na het grootste pretpark van Europa, ze hebben 6 dark-rides, 12 rollercoasters waarvan de Silver-Star met 73m hoog een topper is. Sinds 2017 is er het Voletarium een panoramavliegsimulator.
  2. In Movie-park Duitsland in Bottrop is alles uiteraard op films gebaseerd. De shows zijn schitterend en de 16 extreme thrillrides zijn waanzinnig met zelfs een overdekte! Lopend door de Walking Dead krijg je in het ‘spookhuis’ een live ervaring die je niet snel zult Duitsland top 10vergeten.
  3. Phantasialand bij Keulen, wordt wel Disneyland Duitsland genoemd. Met zijn fantastische shows is dit niet zo vreemd. Wil je meer adrenaline dan neem je van de 20 thrillrides bijvoorbeeld de Taron-achtbaan, viervoudig wereldrecordhouder.
  4. LEGO-land, Günsburg heeft 40 attracties rondom levensgrote figuren van LEGO. Spot ‘echte’ giraffen van LEGO! Alles is zo prachtig gemaakt dat je zou vergeten dat er ook nog spannende rollercoasters zijn.
  5. In Soltau ligt Heide-Park, met vijf achtbanen waaronder Big Loop met twee loopings. Krake, Limit, Flug der Dämonen, en Desert Race zijn minstens zo spannende rollercoasters en twee keer raden wat je in Scream doet.
  6. Erlebnispark in Tripsdrill heeft een dierentuin. Als dat niet spannend genoeg is kun je in zes adrenaline coasters en waterattracties.
  7. In Hassloch kun je in Holiday Park Plopsa vrij gillen in de Anubis Free Fall Tower en je hebt waterpret voor tien.
  8. Fort Fun in Bestwig, heeft de enge Speed Snake kurkentrekker, een rodelbaan en twee waterrides.
  9. In Zirndorf is Playmobil Funland voor de kleinsten onder ons met levensgrote Playmobil-figuren.
  10. Wunderland Kalkar zit in een oude elektriciteitscentrale en heeft met achtbanen, 40 attracties.

Duitsland top 10
5 met 11 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.