Duinrell Wassenaar

Een dagje Duinrell daar kikker je van op! Wie kent hem niet deze slogan. Bekend van tv en radio. Duinrell in Wassenaar, onder de rook van Den Haag. Het pretpark beschikt over meer dan 40 verschillende attracties, maar misschien is het park wel bekender om zijn roemruchte Tikibad. Rick de Kikker is de mascotte van het park en komt dan ook altijd terug in de televisie reclames van Duinrell. Kies voor een weekend of midweek op Duinrell en de tijd die je niet doorbrengt in het park of het zwembad beschik je lekker over je eigen huisje waar je ook lekker kunt uitrusten na een vermoeiende dag. Lees hieronder verder over Duinrell in Wassenaar.

Pretpark Duinrell.

Duinrell Wassenaar
Bron: https://www.duinrell.nl/attractiepark/attracties/dragonfly

In het park heb je de keuze uit wel 40 verschillende attracties waar je in kunt gaan. De snelheidsduivels kunnen kiezen uit diverse achtbanen waaronder de bekende water achtbaan de Splash. Of kies je voor de Dragon Fly waardoor je over de baan racet tussen verschillende bomen door. Ga voor de Falcon als je wel houdt van loopings.

Ga je graag over de kop? Ga dan in de Waterspin, ontelbare keren zal je over de kop gaan. Kleine kinderen vermaken zich in de ballenbak, in de speeltuin, op de carrousel of in de kikker achtbaan. Voel je een piraat in het schommelschip of ga lekker botsen in de botsauto’s of botsboten. Plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Tikibad

Het bekendste zwembad van Nederland bevindt zich bij Duinrell. In het bad bevindt zich in totaal meer dan 1,3 kilometer aan glijbaan, en met 16 verschillende glijbanen is er dan ook altijd wel eentje bij waarop je jezelf kunt vermaken. Speciaal voor de kleinere kinderen is er het Kids Waterpark Playa. In het Kids Waterpark roetsj je van een van de vier glijbanen stap je onder de mega waterval en bovenal beleef je er enorm veel waterpret gedurende je dag in het tikibad. Even rustig aan doen kan ook in het Tikibad, neem dan een duik in het golfslagbad, en voor de hele kleine kinderen is er een verwarmd speelbad.

Overnachten bij Duinrell

Overnachten op Duinrell kan ook. Verblijf in een van de Duingalows, op de camping of in een van de lodgetenten. Bij een verblijf in een Duingalow heb je iedere 2 uur gratis toegang tot het tikibad en iedere dag gratis toegang tot het pretpark. Bij een verblijf op de camping betaal je maar €5,- entree voor een bezoekje van 2 uur aan het tikibad. Mogelijkheden genoeg dus voor een gezellig weekendje naar Duinrell.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *