Duinrell tickets

Duinrell: een vakantie- en amusementspark! Op zoek naar de tickets?
Duinrell is een vakantie- en amusementspark waar je niet alleen de leukste attracties en het beroemde Tikibad ontdekt maar waar je ook heerlijk kunt overnachten in een van de bungalows, lodgetenten of op de camping. Duinrell is dus niet alleen geschikt voor een gezellig dagje uit met je gezin of vrienden, maar ook ideaal als je op zoek bent naar een bestemming voor een korte vakantie of een weekendje weg. Maar wat kost een bezoekje aan Duinrell precies? En zijn er verschillende soorten tickets te koop? In dit artikel zoeken we het voor je uit!

Bekijk hier de kaartjes >>

Lees hier meer over de:

Tickets voor Duinrell kopen.

Duinrell tickets
Bron: Duinrell.nl / Tickets kopen bij Duinrell

Het eerste wat opvalt is als je zoekt op tickets voor Duinrell dat de online prijzen een stuk lager liggen dan de kassaprijzen. Zo is online een ticket op datum te vinden vanaf €19,50, en zonder datum vanaf €22,50. Als je je ticket aan de kassa koopt, is het goedkoopste ticket echter te verkrijgen vanaf €24,50.

Mocht je naast het attractiepark ook het Tikibad willen bezoeken, dan wordt er een extra toeslag berekend (afhankelijk van hoelang je in het Tikibad wilt verblijven). Online zijn er ook tickets te vinden waarmee je vanaf 16.00 terecht kunt in het Tikibad.

Met deze tickets kun je dus vanaf 16.00 tot 22.00 zwemmen en eventueel nog 1 à 2 uurtjes attracties in het park bezoeken (de openingstijden van het park zijn afhankelijk van de dag en het seizoen). Duinrell geeft wel aan dat de prijzen online flexibel en variabel zijn. Het is dus verstandig om voordat je je bezoekje gaat plannen nog even te controleren of de bovengenoemde prijzen nog gelden. Kinderen tot 2 jaar krijgen overigens gratis toegang tot zowel het attractiepark als het Tikibad.

Voor actuele prijzen verwijzen wij je naar de website van Duinrell.

Minder betalen voor je tickets?

Wil je besparen op je bezoekje aan Duinrell? Dan is het allereerst handig om je tickets online en op datum te kopen. Hiermee kun je, zeker in het geval dat je met meerdere personen gaat, al aardig wat geld besparen. Daarnaast is het slim om goed na te denken over hoelang jullie eventueel nog zouden willen zwemmen na het bezoeken van het attractiepark. Het zwembad is namelijk optioneel en kost meer naarmate je langer wilt blijven. En ondanks dat zwemmen heerlijk ontspannend is na een dag slenteren door een attractiepark, kan het met name voor kleine kinderen, ook behoorlijk vermoeiend zijn.

Tot slot is het altijd raadzaam om speciale kortingsacties op internet in de gaten te houden. Soms kun je interessante deals vinden en bijvoorbeeld besparen op parkeerkosten.

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen over Duinrell kan hieronder.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares