Duinrell prijzen

Attractiepark Duinrell in Wassenaar, nabij Den Haag biedt een spetterend dagje uit voor iedereen. Plezier voor jong en oud gegarandeerd. Combineer je bezoek aan het attractiepark met een weekendje op het vakantiepark of een bezoekje aan het grootste zwemparadijs van Nederland het Tikibad. Ga je met de hele familie op vakantie in een van de Duingalows, kampeer je op de camping of verblijf je in een lodge samen met je kinderen. De al om bekende slogan luidt; Een dagje Duinrell daar kikker je van op! Een dagje pretpark is niet goedkoop dat weten we allemaal maar hoe zit het met de entreeprijzen van Duinrell en de bijbehorende vakantieveblijven en het Tikibad. Hieronder hebben we de Duinrell prijzen weergegeven.

Bekijk hier de entreeprijzen >>

Lees meer over de:

Duinrell prijzen, wat kost het?

Duinrell prijzen
Bron: Duinrell.nl

Koop je tickets online op de website van Duinrell, dat is sowieso goedkoper dan wanneer je ze koopt aan de dagkassa. Aan de dagkassa kosten ze €24,50 per persoon. Koop je ze online zijn ze €2,- goedkoper. Bestel je de tickets online inclusief bezoekdatum scheelt het je al €5,- en koop je ze voor €19,50. Je kunt er ook voor kiezen om combi tickets te nemen. Dan kun je een bezoek brengen aan Duinrell en gebruik maken van het Tikibad. Afhankelijk van je ticket is te zien hoelang je van het bad gebruik kunt maken.

Entree van het Tikibad.

Het Tikibad, het subtropische zwemparadijs behorend bij Duinrell. Koop je tickets online en bespaar zo op de entreeprijs. Afhankelijk van hoe lang je in het zwembad wil blijven wordt je ticketprijs vastgesteld. Koop je tickets voor 4 uur zijn deze te krijgen voor prijzen vanaf €17,50. Wil je een dag onbeperkt gebruik maken van de glijbanen en andere mogelijkheden die het subtropische zwembad te bieden heeft

Tikibad
Tikibad

dan kun je er voor kiezen om een dagkaart te kopen voor de gehele dag. Deze is te krijgen vanaf €18,50. Kinderen onder de 1.20 meter kunnen vanaf €15,50 naar binnen. Voor kids onder de 2 jaar is de entree gratis. Combi tickets zijn verkrijgbaar in combinatie met het attractiepark Duinrell en bij een verblijf op een van de vakantieverblijven zijn er diverse mogelijkheden, afhankelijk van het vakantieverblijf waarop verbleven wordt.

Voor actuele prijzen verwijzen wij je naar de website van Duinrell.

Vakantiepark of camping

Heb jij zin om een weekje vakantie door te brengen op het vakantiepark van Duinrell? Op de website kun je kiezen uit verschillende verblijfsmogelijkheden. Kies je voor een Duingalow of een plekje op de camping? Afhankelijk van waar en wanneer je verblijft zijn de prijzen hiervoor erg wisselend. Soms zijn er aanbiedingen vanuit Blokker, Hema en Kruidvat.

Bekijk hier de toegangsprijzen >>

Meer te weten komen, een vraag stellen of een opmerking plaatsen kan hieronder. Heb je goede aanbiedingen gevonden voor Duinrell dan kan je hieronder het laten weten door het formulier in te vullen. Vond je dit artikel nou nuttig om te lezen? Deel dit dan op je social media, zo kunnen wij dit artikel nog leuker en nuttiger maken.

Veel plezier met dit leuke dagje uit!

Last updated: vrijdag 18 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *