Duinrell korting

Naar Duinrell met korting? Pretpark Duinrell: ‘Daar kikker je van op!’
Het attractiepark Duinrell bestaat als sinds 1935. Het park werd toen geopend door Philip van Zuylen van Nijevelt, een staflid van koningin Wilhelmina. Het attractiepark Duinrell bevindt zich op Landgoed Duinrell in het mooie Wassenaar, omgeven door bossen en duinen. Gezinnen, zowel kinderen en hun ouders, kunnen in Duinrell een gave en ontspannende dag beleven of kiezen voor een huisjesarrangement en zo enkele dagen op het park verblijven. Waar je ook voor kiest, Duinrell is gegarandeerd een superleuk dagje uit voor personen van alle leeftijden. Een dagje waarvan je, zoals de slogan van Duinrell al aangeeft, echt helemaal opkikkert! Lees hieronder meet over naar Duinrell met korting.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Meer informatie over de:

Duinrell met korting?

Duinrell biedt voor elk wat wils. Het pretpark staat boordevol attracties voor grotere kinderen en jongeren, maar heeft ook talloze speelwerktuigen voor kleine kinderen. Ook hun ouders komen in Duinrell helemaal aan hun trekken, want er zijn terrasjes genoeg en bijvoorbeeld het Tikibad, een gaaf zwembad dat in 1984 geopend werd. In Duinrell vind je meer dan 40 attracties. De variatie qua activiteiten en attracties in Duinrell is dus erg groot. Zo kun je keihard naar beneden roetsjen op de Aqua Shute, met je eigen waterslee, of kie je voor een spannende en uitdagende vaartocht

Duinrell korting
Bron: De website van Duinrell.nl

met de Botsboot. Anderen aanvaren mag, dus leef je lekker uit! Wil je graag over de kop gaan en zweefvluchten maken, dan kun je kiezen uit meerdere attracties, zoals de Falcon – een supertoffe achtbaan met looping -, de waterspin – waarbij je telkens over de kop gaat – of de Wild WIngs, die je het gevoel geeft gewichtsloos te zijn.

Snelheid

Houd je van snelheid, dan moet je zeker de waterachtbaan Splash eens uitproberen of de Katapults, waarbij je als een kikker over het water vliegt. Voor de snelheidsduivels zijn er verder nog de Dragon Fly, de Mad Mill en de razendsnelle rodelbaan. Keuze genoeg dus als je van actie houdt!

Tal van activiteiten voor de (aller)kleinsten

Uiteraard biedt Duinrell ook tal van activiteiten voor de (aller)kleinsten. Zoals ballenbakken, speeltuinen (zoals indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory), de Minitrein of de draaimolen Carrousel. Wil je lekker rustig genieten met een van je kinderen of al gezin, stap dan eens in de Monorail, bezoek de uitkijktoren of maak een vaartochtje in de haven.

Wanneer je met korting naar Duinrell wilt gaan dan kan het handig zijn om de verschillende kortingscodes websites in de gaten te houden en wellicht de website van Duinrell zelf.

Enkele websites voor het kopen van Tickets voor Duinrell:

  • Dagtickets.nl
  • Duinrell.nl

Meer informatie over Duinrell

Wil je meer informatie over een bezoek aan Duinrell en de mogelijkheden van aantrekkelijke kortingen? Neem dan nu snel een kijkje op onze informatieve website voor meer (vrijblijvende) informatie: www.pretparkennederland.nl. Alvast een plezierig uitje gewenst. Dat moet wel lukken, want een dagje Duinrell is een onvergetelijke ervaring!

Bekijk hier de tickets met korting >>

Een ervaring delen of een reactie plaatsen kan hieronder. Heb je een kortingscode gevonden, dan kan je die hieronder ook achterlaten. Vond je deze pagina nou nuttig? Deel dit dan op social media.

Last updated: vrijdag 18 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *