Duinoord

Duinoord is een pretpark in de gemeente Haaren te Noord-Brabant, Nederland. Ben je iemand die graag alles op voorhand plant, een idee heeft van wat je mag verwachten of graag al een idee heeft van de hoeveelheid geld die je zal spenderen aan je uitstapje? Dan is dit park een ideale bestemming voor een dagje plezier met de school, je familie of enkele vrienden. Duinoord staat namelijk bekend om zijn unieke concept waarbij je betaalt voor een all-inclusive ticket.
Afhankelijk van je leeftijd, betaal je een schappelijke prijs voor een dag vol plezier op talloze attracties en een dag heerlijk onbeperkt smullen bij een van de eet-kraampjes in het park.

Duinoord, eten en drinken all inclusive

Vooral in de Mazzelstraat kan je halt houden om te kiezen uit een groot aanbod van eten en drinken. Zo kan je soep, brood en beleg krijgen, verschillende soorten pizza’s eten, frietjes en bijhorende sauzen krijgen, je eigen vers gemaakte pannenkoek laten maken met de topping die je zelf wilt, snacks eten en van gebakken eieren en hamburgers smullen. Heb je dorst of zin in een lekker dessert? Dan kun je ook hiervoor kiezen uit een groot aanbod. Kies naar hartenwens uit een aanbod met allerlei soorten milkshakes, frisdranken, slushpuppy, ranja, softijs met koekjes en spikkeltjes, verse appeltaart en brownies, slagroom, heel wat soorten snoep, muffins en vers gemaakte koekjes. Voor elk wat wils dus in deze straat!

Attracties

Duinoord
(Bron: https://www.duinoord.nl/)

Het attractiepark Duinoord richt zich op een breed publiek. Jong en oud, gezinnen en alleenstaanden, vrienden en familie, schoolgenoten, mindervaliden en bedrijven zijn er welkom voor een uitstapje. Het park biedt voldoende attracties, drank en voeding aan die zich richten op dit brede publiek. Niet alleen alle leeftijden apart kunnen genieten van deze voorzieningen. Ook zijn er voldoende activiteiten waarvan mensen van verschillende leeftijden samen kunnen genieten. Ideaal voor families! Niemand zal zich dus vervelen in Duinoord.

Het pretpark is voorzien van heel wat attracties in de buitenlucht. Ook de regen kan je niet tegenhouden een bezoekje te brengen aan het park. Deze binnenspeeltuin (voor kinderen tot 10 jaar) bestaat uit trampolines, een rodelbaan, een spiraalglijbaan, een spinnenwebtoren, klimmogelijkheden enz.

De allerkleinsten kunnen in dit leuke park genieten van een luchtkussen, trampolines, speelhuisjes, loop –en trapfietsjes, glijbanen en een zandbak. Deze activiteiten zijn aangepast aan kinderen van 0 tot 6 jaar. Iets oudere kinderen, vanaf 7 jaar kunnen zich helemaal uitleven in het prachtige en veilige klimbos. Zij moeten 1.30 meter groot zijn om deel te kunnen nemen aan een of meerdere klimroutes met hoogteverschillen tot 17 meter. Omdat ook de kleintjes niet vergeten worden, werd voor hen een mini-klimbos voorzien waar ook zij al kunnen proeven van wat avontuur.

Oudere kinderen kunnen zich uitleven op aan hun leeftijd aangepaste luchtkussens, speelhuisjes, volleybalvelden en voetbalvelden, de bounce trampoline, speeltoestellen en de elektrische quadbaan.

Tot slot is het reuzefijn om ook deel te nemen aan de gps-tocht, een balletje te slaan op de midgetgolfbaan en zich aan een wedstrijdje te wagen op de jeu de boules-baan.

Adres
Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Telefoonnummer: 0411/64 12 18

Dierenbos

Dierenbos is een gezellig familiepark omgeven door bos en bosdieren. Het park is vlakbij Den Bosch. Sla een balletje op de midgetgolfbaan of neem een duik in het overdekt zwembad.

Vakantiepark Dierenbos ligt op 25 minuten rijafstand van Duinoord.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *