Duinen Zathe

Een bezoekje meer dan waard is zeker attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Het all-inclusive park biedt heel veel voor weinig. Behalve toegang tot alle attracties, is ook het eten en drinken bij de entreeprijs inbegrepen. Behalve voor gezinnen is Duinen Zathe ook perfect voor bedrijfsfeestjes, familiedagen, feesten en partijen en uiteraard kinderfeestjes.

Bekijk hier meer over Duinen Zathe bij VakantieVeilingen.nl =>

The Big Apple in Duinen Zathe

Duinen Zathe heeft genoeg te bieden voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Topattractie is zonder twijfel The

Duinen Zathe
Bron: https://duinenzathe.nl/

London City Coaster, terwijl ook een ritje in The Big Apple meer dan de moeite waard is. Het verkeerscircuit is behalve leuk ook leerzaam, iets – ‘educatief, leuk, actief’ waarmee het park zich graag afficheert. Op het verkeerscircuit leren kinderen de verkeersregels op speelse wijze en dat is meestal ook de beste manier om iets onder de knie te krijgen.

De Mini Jet, de indoor apenkooi, de Flying Heli, Super Nova en de Hara Kiri? Het is slechts een greep uit de attracties die Duinen Zathe te bieden heeft. In Appelscha vermaak je je zeker de gehele dag en als je dan nog niet uitgekeken bent, dan wachten in de nabije omgeving tal van prima overnachtingsmogelijkheden.

Eten en drinken in het attractiepark

Eten en drinken zit bij de lage entreeprijs in. En dus geniet je behalve van de uitdagende attracties van broodjes, snacks, frites, soep, koffie, limonade en waterijs. Zoveel je wilt, al heb je daar waarschijnlijk niet eens de tijd voor gezien de uitdagende attracties en speeltuinen die het park herbergt. En dan hebben we het nog niet eens over de springmogelijkheden die je in Appelscha hebt.

Online reserveren van tickets voor Duinen Zathe.

Het is overigens de moeite waard om online je kaarten te reserveren. Dan namelijk profiteer je altijd van een korting. Het mooie aan het park in Appelscha is ook dat je er nog ‘gewoon’ gratis kunt parkeren. Waar zie je dat nog, anno 2018? En de all-inclusive entreeprijs is slechts 15,50 euro; ook een prijs die nog prima te doen is. In Appelscha krijg je dus echt waar voor je geld. Voor meer informatie zie de website www.duinenzathe.nl

De openingstijden zijn terug te vinden op: https://duinenzathe.nl/attractiepark/openingstijden/

Op de kaart:

Vraag of opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares