Duinen Zathe tickets

Attractiepark Duinen Zathe is één van de leukste parken in het noorden van Nederland. Dit park dat in Appelscha gelegen is heeft tal van spannende en leuke attracties voor kidneren. Kinderen kunnen hier uren klimmen en klauteren of zich vermaken in één van de spannende attracties. Maar hoe zit het eigenlijk met de Duinen Zanthe tickets? We vertellen je er hieronder alles over!

Bekijk hier meer over Duinen Zathe bij VakantieVeilingen.nl >>

Tickets voor Duinen Zathe kopen?

Duinen Zathe tickets
Bron: https://duinenzathe.nl/

Het bijzondere en leuke van dit attractiepark is dat je een vaste inclusieve prijs betaalt. Je hoeft dus geen hoge prijzen te betalen als je iets wil drinken en ook voor eten en ijs betaal je niets extra’s. Dat zit allemaal bij de entreeprijs die je betaalt! Je krijgt daarmee onbeperkt toegang tot al het eten en het drinken dat in het park beschikbaar is.

Prijzen

Tickets Duinen Zathe zijn zowel online als offline te verkrijgen. Je kunt ze direct bij de kassa van het park kopen. Het is echter verstandiger om je tickets online te kopen. Daarmee kun je namelijk behoorlijk wat geld besparen. Voor kinderen van 1 en 2 jaar kost een ticket slechts 5 euro. Vanaf drie jaar betaal je € 14,50. Dat is een euro goedkoper dan wanneer je de tickets bij de kassa koopt.

Bijzondere prijzen

Wanneer je tickets voor Duinen Zathe wil aanschaffen, betaal je meestal de vaste prijzen die hierboven al genoemd werden. Er zijn echter ook verschillende situaties waarbij je recht hebt op korting. Bijvoorbeeld als je met een grote groep naar het park komt. Wanneer e met 20 personen of meer komt, krijg je bijvoorbeeld al een flinke korting op het ticket. Je betaalt in dat geval 14 euro per persoon. Voor rolstoelgebruikers kunnen tickets/kaartjes aangeschaft worden voor 11 euro per persoon. Van plan om met een kinderfeestje naar dit attractiepark te gaan? In dat geval betaal je slechts 13 euro per persoon én mag de jarige gratis naar binnen! Alle tickets zijn overigens enkel bij de kassa te verkrijgen.

Bekijk hier de ticketveiling >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares